REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinėmis metų dienomis ledą Lietuvoje tirpdys jau tradiciniu tapęs Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko organizuojamas šou „Liepsnojantis Kalėdų ledas 2008“.

REKLAMA
REKLAMA

Grandioziniuose renginiuose garsiausia Lietuvos čiuožėjų pora žiūrovus kvies kartu atšvęsti ir savo 20-ąjį šokių ant ledo jubiliejų. Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose pasirodys ryškiausios pasaulio dailiojo čiuožimo žvaigždės, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Savo nepaprastais pasirodymais žiūrovus džiugins P. Vanagas ir M. Drobiazko bei gausus elitinių čiuožėjų iš įvairių pasaulio šalių būrys. Pačiūžomis ledą raižys šių metų atradimu vadinamas 2008-ųjų Europos čempionas Tomaszas Verneris. Kaune ir Šiauliuose ledas liepsnos nuo daugkartinių Rusijos, Europos ir pasaulio čempionų, 2006-ųjų Turino Olimpinių žaidynių nugalėtojų Tatianos Totmianinos ir Maximo Marinino šokio. Išskirtinį pasirodymą Vilniuje žiūrovams dovanos šių metų pasaulio, praėjusių metų Europos čempionai iš Prancūzijos Isabelle Delobel ir Olivieris Shoefendleris.

REKLAMA
REKLAMA

Į renginius atvykę žiūrovai turės progą pamatyti ir „US Open“ čempionės Rory Flack Burghart, Lietuvos čempionų Katherine Copley ir Deivido Stagniūno, originaliųjų Prancūzijos čempionų Nathalie Pechalat ir Fabiano Bourzato bei Čekijos žvaigždžių Lucie Mysliveckovos ir Matejaus Novako pasirodymus. Kvapą gniaužiančias programas „Liepsnojančiame Kalėdų lede 2008“ pademonstruos hiphopo virtuozas Gevas ir akrobatų grupė iš Ukrainos „Millenium“, jausmingomis melodijomis publiką šildys Rusijos dainininkė Elistrong.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais ant lietuviško ledo susirinks visas pasaulio žvaigždynas. Publika išvys visiškai naują programą, aukščiausio lygio šou. Tikimės, kad mums pavyks sukurti pakilią nuotaiką, kuo labiau sustiprinti švenčių dvasią ir padovanoti tikrą Kalėdinį stebuklą“, – apie renginį pasakojo  P. Vanagas.

Visi Margaritos ir Povilo organizuojami projektai sulaukė itin teigiamų atsiliepimų. Turo po Europą metu ryškiausių viso pasaulio ledo žvaigždžių pasirodymus išvydo Lenkijos, Vokietijos, Austrijos publika.

REKLAMA

Jau gruodžio 27-ąją, dar nenutilus Kalėdinių varpų skambesiui, ledas užsiliepsnos Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“. Gruodžio 29-30 d. kvapą gniaužiantys garsiausių dailiojo čiuožimo meistrų pasirodymai įvyks Kaune ir Šiauliuose.

Tuo tarpu sausio 1-ąją sostinės Rotušės aikštė virs ledo aikšte po atviru dangumi. Čiuožyklos atidarymo fiestoje „Ledo misterija“ pasirodys ir M. Drobiazko bei P. Vanagas. Programoje taip pat dalyvaus ledo akrobatai ir cirko artistai iš užsienio.

Po atidarymo šventės ledo aikštė taps atvira visiems vilniečiams ir miesto svečiams, kurie visą sausio mėnesį galės išsinuomoti pačiūžas ir išbandyti pramogas ant ledo. Be to, kiekvieną sausio savaitgalį bus rengiamos dailiojo čiuožimo meistrų meninės programos ir ledo teatro spektakliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų