REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į būsimos Andriaus Kubiliaus Vyriausybės komandą įsiliejo ir jau darbus pradėjo Anglijos investicinio banko „Barclays Capital“  kylančio kapitalo rinkos specialistas Mykolas Majauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Gavęs kandato į Ministro Pirmininko pareigas A. Kubiliaus pasiūlymą tapti jo finansų ir ekonomikos patarėju, finansų specialistas atsisakė karjeros viename iš prestižiškiausių Anglijos bankų.

REKLAMA

M. Majauskas pritaria Permainų koalicijos parengtam antikriziniam planui, kurio įgyvendinimas turėtų padėti išvengti valstybės bankroto jai sunkiausiu metu.

Anglijos investicinis bankas „Barclays Capital“ geriau nei kiti Pasaulio investiciniais bankai išgyveno finansinę krizę. Todėl, kaip pastebėjo A. Kubilius, šio specialisto žinių ir patirties įnašas bus itin svarbus sprendžiant visai valstybei aktualius ekonominius klausimus.

M. Majausko darbo Anglijos investiciniame banke „Barclays Capital“ specifika –  stambių kompanijų bei  vyriausybių finansavimas nuo Artimųjų Rytų iki Rytų Europos regionų. Finansų ekspertui M. Majauskui yra tekę spręsti ir Lietuvos Vyriausybės finansavimo klausimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų