REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvelgiant į daugelį žvaigždžių scenoje ar pasirodančių per televiziją, susidaro įspūdis, kad jos neturi jokių baimių ir kompleksų. Bet ar iš tikrųjų taip yra, ar garsūs šalies žmonės net ir vaikystėje buvo tokie drąsūs?

REKLAMA
REKLAMA

Alfa.lt žurnalistai pasiteiravo per pastaruosius kelerius metus gana greitai išpopuliarėjusios popmuzikos grupės „69 Danguje“ narių, ar jos dėl ko nors kompleksuoja ir ar visada buvo tokios drąsios, kokios šiandien atrodo scenoje.

REKLAMA

Nijolė Pareigytė ir Ingrida Martinkėnaitė prisipažino, kad dabar neturi kompleksų, bet vaikystėje jų išvengti nepavyko, rašo portalo „Alfa.lt“ žurnalistė Jurga Gaidytė.

„Vaikystėje buvau labai rami ir tyli. Nuo mažų dienų auginau plaukus, kurie keldavo nemažai rūpesčių, nes klasės berniukai vis stengdavosi patampyti mane už kasų. Buvau ramaus būdo, tad nedrįsdavau ant jų šaukti. Bet turbūt labiausiai kompleksuodavau dėl savo svorio, nes vaikų darželyje buvau „storuliukė“. Tai mane labai trikdė, nes vaikai yra labai nemalonūs. Jeigu daugelis sako, kad suaugusieji – žiaurūs, manau, kad vaikai dar žiauresni. Vaikystėje negalėdavau pasipriešinti stipresniems vaikams, nes jų bijodavau, tad labai nemėgau eiti į vaikų darželį“, – teigė N. Pareigytė.

REKLAMA
REKLAMA

 Dainininkė tikino, kad dabar ji pasikeitė ir yra gerokai drąsesnė negu buvo anksčiau, bet nemano, kad tai – tik jos vienos bėda: „Tai yra daugelio vaikų problema, kurią spręsti – gana sudėtinga. Vaikai dažnai jaučiasi atstumti, kitokie, nepritampantys prie kitų.

I. Martinkėnaitė papasakojo, kad turėjo bendravimo baimę: „Labiausiai bijojau susipažinti su svetimais žmonėmis, nedrįsdavau prieiti prie jų ir ko nors pasiteirauti. Bendraudavau tik su savo draugais.“

Atlikėjos džiaugėsi, kad dabar neturi kompleksų ir jaučiasi daug drąsiau, nes bendrauja tik su tais žmonėmis, su kuriais nori, o ne su jas įžeidinėjančiais.

Grupės „69 Danguje“ narės mano, kad kompleksai – auklėjimo padariniai. Jos pataria, kad tėvai, auklėdami savo atžalas, stebėtų juos ir stengtųsi padėti įveikti baimes ir visas atsiradusias problemas.



Jurga Gaidytė



N. Pareigytė. (Redas Vilimas/BFL nuotrauka)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų