REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų ir centro sąjungai (LiCS) vadovaujantis Artūras Zuokas nekomentuoja, kodėl partijos kandidatu į vidaus reikalų ministrus siūlomas ne iki šiol šias pareigas ėjęs Regimantas Čiupaila, o Seimo biudžeto ir finansų komitete iki šiol dirbęs Raimundas Palaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes nekomentuojam tokių sprendimų“, - penktadienį BNS sakė A. Zuokas.

Po ketvirtadienį LiCS valdybos posėdžio, kuriame partijos kandidatu buvo patvirtintas R. Palaitis, A. Zuokas taip pat nebuvo kalbus.

REKLAMA

„Kandidatūros buvo dvi (R.Čiupailos ir R. Palaičio - BNS). Valdyba balsavo ir per šį balsavimą valdyboje didesnį balsų skaičių gavo R. Palaitis“, - kalbėjo A. Zuokas.

Kartu A. Zuokas teigė manąs, kad R. Čiupaila liks vienoje ar kitoje liberalcentristams pagal koalicijos sutartį atitekusių ministerijų, o jo patirtis ir žinios bus visiems reikalingos.

Kalbėdamas BNS liberalcentristų lyderis pažymėjo, kad partija patenkinta į Gedimino Kirkilo Vyriausybę deleguotų savo narių veikla.

REKLAMA
REKLAMA

„Visų partijos į (darbą baigiančią - BNS) Vyriausybę deleguotų ministrų darbą vertiname gerai“, - tvirtino LiCS lyderis.

Kadenciją baigiančioje socialdemokrato Gedimino Kirkilo vadovaujamoje Vyriausybėje LiCS turėjo du ministrus: Vidaus reikalų ministerijai vadovavusį R. Čiupailą ir kultūros ministro pareigas ėjusį Joną Jučą.

R. Čiupaila Vidaus reikalų ministerijai pradėjo vadovauti 2007 metų gruodį, kai iš posto pasitraukė iki tol šias pareigas ėjęs liberalcentristas Raimondas Šukys, atsistatydinęs po Lietuvą sukrėtusios autoavarijos Skuodo rajone, kai policininkas automobiliu mirtinai sužalojo tris berniukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų