• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos vicečempionės Londono „Chelsea“ ekipos vykdantysis direktorius Peteris Kenyonas atskleidė, kad sausio mėnesį atsivėrus žiemos žaidėjų perėjimų langui klubas nesiruošia stiprinti savo sudėties. Maža to, paaiškėjo, kad klubas nesiruošia statytis naujo stadiono, kaip kad buvo pranešama anksčiau, ir liks „Stamford Bridge“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes neketiname sausio mėnesį stiprinti savo sudėties, ir treneris Luizas Felipe Scolaris žino apie tai. Turime puikią komandą, kuri demonstruoja gerą žaidimą ir rezultatus, todėl nematome būtinybės ką nors pirkti“ - teigė P. Kenyonas.

REKLAMA

Paklaustas, ar tai nesusiję su pasaulio finansų krize, komandos vykdantysis direktorius to nepaneigė:

„Chelsea“ klubas, kaip ir bet kuri verslo kompanija, imasi tam tikrų priemonių, kad išvengtų krizės pasekmių, todėl nematau nieko nuostabaus. Kitais metais padėtis turėtų pagerėti.“

„Manau, sirgaliai vis tiek eis į futbolo rungtynes, nes tai puiki pramoga. Mūsų pareiga – suteikti jiems gražų reginį ir dovanoti pergales. Jei mes galėsime tai pasiūlyti, fanai tikrai nenusisuks nuo klubo. Galiu patikinti, kad kol kas visus bilietus į mačus parduodame taip pat greitai, kaip ir anksčiau“ - optimizmo neprarado P. Kenyonas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, ar nuo komandos nesiruošia nusisukti jos savininkas milijardierius iš Rusijos Romanas Abramovičius, „Chelsea“ atstovas atsakė neigiamai:

„Jis visada rėmė klubą ir investavo į jį. Niekas nepasikeitė ir dabar.“

Tiesa, pirmieji finansų krizės padariniai jau palietė „Chelseą“, nes darbo neteko 15 ekipos skautų.

Be to, „Chelsea“ bent kuriam laikui atsisakė minčių ir statytis naują stadioną. Tą patvirtino ir P. Kenyonas:

„Neplanuojame palikti „Stamford Bridge“ ir persikelti į kitą stadioną. Atsižvelgiant į dabartinę pasaulio finansų krizę toks žingsnis būtų labai rizikingas.“

Priminsime, kad Londono „Chelsea“ futbolininkai Anglijos „Premier“ lygoje kol kas yra pirmoje vietoje, bet su „Liverpool“ klubu turi po vienodai taškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų