REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų pabaigoje žurnalistams ir žiniasklaidos priemonėms antrą kartą bus išdalinti apdovanojimai už didžiausią kūrybiškumą, progresą ir inovacijas žiniasklaidoje, pirmadienį paskelbė renginio „Nmedia 2008“ organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Į apdovanojimus gali pretenduoti visi novatoriškumu pasižymėję nacionalinių ir regioninių visuomenės informavimo priemonių – spaudos, radijo, televizijos, interneto – žurnalistai. Kandidatai bus įvertinti už kūrybą, technologijų panaudojimą, novatorišką visuomenės informavimo priemonės valdymą ir indėlį į Lietuvos žiniasklaidos vystymąsi.

REKLAMA

Apdovanojimai bus teikiami dviejose kategorijose - už žurnalisto novatorišką kūrybinį sprendimą ir už novatoriškų kūrybinių idėjų ir technologijų panaudojimą žiniasklaidoje. Papildomai bus renkamas „Novatoriškiausias metų žurnalistas 2008“.

Novatoriškiausius žiniasklaidos atstovus rinks patyrusi ir kompetentinga komisija. Tarp komisijos narių – žurnalistai ir žiniasklaidos tyrinėtojai Skirmantas Valiulis, doc. dr. Audronė Nugaraitė, doc. dr. Auksė Balčytienė ir tokie savo sričių novatoriai kaip kino prodiuseris ir režisierius Arūnas Matelis, fotografai Marius Jovaiša ir Jonas Staselis, „Anties“ lyderis ir visuomenės veikėjas Algirdas Kaušpėdas, „Nokia Lietuva“ atstovė Raivara Šemetulskytė, Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos pirmininkas Dainius Radzevičius ir vieno populiariausių tinklaraščių „Žudyk reklamą“ autorius Arnoldas Rogoznyj.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimų laimėtojai bus paskelbti ir apdovanoti šių metų gruodžio 18 dieną. Kandidatūras apdovanojimams iki 2008 m. gruodžio 1 d. gali siūlyti visuomenės informavimo priemonės, jų vadovai, darbuotojai, žurnalistai, žurnalistus ir visuomenės informavimo priemones jungiančios organizacijos, darbų vertinimo komisijos nariai.

„Nmedia“ apdovanojimus organizuoja Lietuvos žurnalistų sąjunga kartu su mobiliųjų įrenginių lydere Lietuvoje – kompanija „Nokia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų