• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei šimtas policijos pareigūnų trečiadienį Trakų rajone, Onuškio apylinkės miškuose, ieškojo Algio Aleksos, nušovusio buvusią sugyventinę bei sužalojusio jos dukrą ir motiną.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors pareigūnų turimais duomenimis, tikrintose apylinkėse galėtų būti rastas A. Aleksa ar jo lavonas, nuo pat ryto iki pirmųjų sutemų trukusi intensyvi paieška, kurioje dalyvavo daugiau kaip 100 pareigūnų, nebuvo vainikuota sėkme“, – pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

REKLAMA

Žmogžudystė įvykdyta lapkričio 1 d. Trakų rajone. Tą dieną po 20 val. Trakų rajono policija gavo pranešimą apie tragediją Julijanavos kaime. Pasak liudytojų, 57 metų A. Aleksa iš teisėtai laikomo medžioklinio šautuvo vieną moterį nušovė, dvi sužeidė.

Pirminiais duomenimis, A. Aleksa nušovė buvusią sugyventinę Č. A. (gim. 1953 m.), sužeidė jos dukterį (gim. 1981 m.) bei sugyventinės motiną. Moterys į ligoninę išvežtos sunkios būklės.

Iš karto po įvykio vyras sėdo į automobilį „Citroen“ ir išvažiavo. Iš karto paskelbta jo ir mašinos paieška. Tačiau kol kas ji rezultatų nedavė.

Dėl įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų