REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marga ispanų agentūros „Miracle“ naktis

Šį penktadienį, lapkričio 7 d. klube „Gravity“ įvyks išskirtinis vakaras - Ispanijoje įsikūrusios didžėjų, prodiuserių bei vakarėlių agentūros „Miracle“ diskoteka.

REKLAMA
REKLAMA

Ji džiugins ne tik atlikėjų pasirodymais, bet ir dovanomis. Pirmas šimtas, atėjusių į vakarėlį, gaus kompaktinę plokštelę su „Miracle“ atlikėjų kūriniais.

REKLAMA

Startiniame „Miracle“ agentūros renginyje už didžėjaus pulto ir „gyvai“ pasirodys internacionalinis penketukas. Tai vokietis Dave DK, amerikietis Deepak Sharma bei šį renginį pristatantys „Monkey Brothers“. Vis geriau pasaulyje žinomi broliai iš Ispanijos nebe pirmus metus reziduoja Lietuvoje. Grynakraujis lietuvaitis Vodka Jugend demonstruos video projekcijas.

„Miracle“ rengia vakarėlius , užsiima naujų talentų paieška bei jau žinomų atlikėjų pristatymais visame pasaulyje. Ispanijos agentūra atstovauja tokius elektroninės muzikos scenoje gerai žinomus vardus, kaip Oliver Huntemann, Martin Eyerer, Martin Landsky, Pablo Bolivar, Dave Tarrida, Inaqui Marin bei šį savaitgalį Lietuvoje grosiantį Dave DK. Visai neseniai prie šios agentūros prisijungė ir patys „Monkey Brothers“, kurie iš karto pajuto „Miracle“ „svorį“ bei įtaką. Jau po Naujųjų metų broliai išvyks koncertuoti už Atlanto į JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindine šio penktadienio renginio žvaigžde taps „Miracle“ atstovas tech-house prodiuseris iš Berlyno Dave DK. Vokietijos elektroninės muzikos scenoje jis sukasi beveik 15 metų. Per juos jis spėjo net pabuvoti visų mėgstamo techno muzikos klubo „Tresor“ rezidentu. Be to, išleido ne vieną plokštelę ir remiksą bendradarbiaudamas su Sven Vath, Smash TV, Anja Schneider, ADA ir Sascha Funke. Visame pasaulyje grojantis vokietis iš karto po pasirodymo klube „Gravity“ išvyks į kelių savaičių turą po Centrinę Ameriką.

Vokiečiui tikrai nenusileis svečias iš Niujorko Deepak Sharma. Nors šis  didžėjas bei prodiuseris savo diskografijoje neturi daug įrašų 31-erių atlikėjas gerai vertinamas už Atlanto. Be to, jis vadovauja įrašų kompanijai „Hidden Recordings“. Naujausią savo „gyvą“ programą pristatys visoje Lietuvoje koncertuojantys renginio šeimininkai „Monkey Brothers“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų