• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edwardas Nortonas prisipažino girdėjęs gandus, kad gali būti kuriamas kultinio filmo „Kovos klubas“ (Fight Club) miuziklas, tačiau tvirtina, jog nei jis, nei Bradas Pittas jame nedalyvaus.

REKLAMA
REKLAMA

Auksinio Gaublio laimėtojas, Oskaro nominantas teigė, kad „jau kurį laiką sklando gandai apie miuziklą, girdėjau įvairių atsiliepimų. Tačiau abejoju, kad aš arba Bradas jame dalyvausime. Žinau, kad Bradas nemoka dainuoti“.

REKLAMA

Nors aktorius atmeta galimybę abiems filmo žvaigždėms pasirodyti miuzikle, jis teigia esąs susidomėjęs kalbomis, kad grupės „Nine Inch Nails“ žvaigždė Trentas Reznoras gali kurti jam miuziklą. „Reznoras būtų kaip tik tinkamas žmogus“, sakė E. Nortonas.

Pirmą kartą apie galimybę statyti miuziklą pagal Chucko Palahniuko knygą dar metų pradžioje prabilo ekranizacijos režisierius Davidas Fincheris. Interviu MTV jis teigė, kad minint filmo „Kovos klubas“ dešimties metų sukaktį, norėtų pastatyti jo miuziklą Brodvėjuje. „Ar galite įsivaizduoti – žmonės iš Naujojo Džersio mokės 120 dolerių, kad nuvažiuotų į miestą ir pamatytų miuziklą apie anarchiją?“, - šmaikštavo D. Fincheris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų