REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aukštakulniai bateliai, ilgos, gražios kojos, seksualūs apatiniai ir pats gražiausias Lietuvos užpakaliukas! Visa tai šį savaitgalį vėl galės stebėti naktinių klubų „Metelica“ lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau du spalio savaitgalius 36 merginos šešiuose atrankiniuose konkurso turuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje varžėsi, kurios yra vertos patekti į “Mis aiSTRINGai 2008” finalą.

REKLAMA

„Mis aiSTRINGai“ – jau tradicija tapęs konkursas, į sceną sukviečiantis gražiausias Lietuvos merginas, kurios dėvi seksualiausius apatinius su virvele – stringus. Šis konkursas rengiamas kasmet nuo 2005 metų.

Šiais metais konkursas „Mis aiSTRINGai 2008“ dar spalvingesnis, nes kiekvieną savaitę publiką stebina vis nauja aplinka. Merginos buvo paviestos apsilankyti paryžietiškame „Mulen Ruže“ (Moulin Rouge), atskleisti savo slapčiausius norus „Nuodėmių mieste“ (Sin City), o finale teks pažinti subtilius „Boso ir sekretorės“ santykius improvizuotame kabinete.

REKLAMA
REKLAMA

Finaliniuose turuose klubų svečius linksmins ir Lietuvos popscenos žvaigždės, kurie savo kūriniais dar labiau kaitins klubų atmosferą.

Konkurso nugalėtojos lauks išskirtinis apdovanojimas – ji taps Lietuvoje pradedamo leisti žurnalo „Playboy“ modeliu. Profesionalų komanda sukurs fotosesiją, kuri papuoš vieną pirmųjų šio žurnalo numerių, o vėliau bus pateikta ir kitų šalių „Playboy“ skaitytojams. Prieš 55 metus Hugh Hefnerio įkurtas žurnalas dabar leidžiamas 25 pasaulio šalyse 10 mln. tiražu. Tai pat nugalėtojos laukia kelionė i saulėtą šalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mažieji finalai vyks spalio 24d. Kaune ir Klaipėdoje. O renginių ciklą vainikuos spalio 25 dieną Vilniuje įvyksiantis Didysis finalas, kurio metu bus paskelbta nugalėtoja, rėmėjų įsteigtais prizais apdovanotos įvairiose kategorijose laurus nuskynusios gražuolės.

Kviečiame atvykti į finalus ir savo akimis įsitikinti, kad lietuvaitės – pačios gražiausios ir seksualiausiai dėvi apatinius su virvele!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų