REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio politikai nusprendė nesibylinėti su Vyriausybės atstovo Klaipėdos apskrityje institucija, kuri yra sustabdžiusi miesto Tarybos sprendimą dėl sąlygų universalios sporto arenos koncesininkui parinkti.

REKLAMA
REKLAMA

Nutarta artimiausiame Tarybos posėdyje pakeisti tvarką taip, kaip to reikalauja Vyriausybės atstovė apskrityje Kristina Vintilaitė. Jos manymu, sąlygose turi būti įrašytas papildomas etapas - kvalifikacijos atitikimo nustatymas prieš skelbiant konkursą.

REKLAMA

Nutarta patenkinti K. Vintilaitės reikalavimą ir įvesti papildomą etapą. Tačiau tuomet procesas pailgės apie 2 mėnesius, tad būsimas arenos valdytojas turėtų paaiškėti ne gruodžio pabaigoje, kaip planuota, o sausį-vasarį.

Savivaldybė turėjo teisę apskųsti Vyriausybės atstovės potvarkį teismui, bet nuspręsta nebevilkinti procesų, nes teisinis ginčas užtruktų ne vieną mėnesį.

Uostamiesčio valdžia stebėjosi, kad, pavyzdžiui, parenkant koncesininką dėl arenos Panevėžyje jokių papildomų etapų nereikėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Matyt, mūsų mieste daug ką diktuoja politinė situacija. Panevėžyje visi Tarybos nariai pasirašė konfidencialumo sutartis dėl sąlygų rengimo turinio, o pas mus keli buvo nepasirašę.

Atskiras konkursas vyks statybų atveju, o statytojai gali paaiškėti kitų metų pavasarį. Gegužę ar birželį gal jau ir simbolinę kapsulę mūrysime“, - sakė Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų