REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsinaujinusioje www.olialia.lt svetainėje – tikras „Olialia“ mergaičių gerbėjų antplūdis.

REKLAMA
REKLAMA

Internetinius dienoraščius rašančios „Olialia“ mergaitės pačios nesitikėjo, kad jų vieši dienoraščiai sulauks tokio populiarumo, tiek komentarų ir tiek klausimų apie asmeninį gyvenimą ar grožio paslaptis.

REKLAMA

„Rašau savo tinklaraštį ir neatsistebiu, kokių klausimų sulaukiu: žmonėms labai įdomu ir kokias grožio priemones aš naudoju, ir kur drabužius perku, ir ką valgau bei kokios dietos laikausi“, - sakė viena aktyviausių tinklaraštininkių ir populiariausių „Olialia“ mergaičių Indrė Burlinskaitė. Tačiau merginai savo mintimis ir išgyvenimais dalytis su www.olialia.lt skaitytojais – tikras malonumas.

„Rašau tai, kas įdomu man pačiai, savo įrašus papildau ir nuotraukomis, todėl ir skaitytojams būna įdomu. Man taip pat labai malonu sulaukti gražių komentarų iš skaitytojų“, - pridūrė Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

„Olialia“ tinklaraščius rašo žavus aštuonetukas: ateinančių metų „Vakaro žinių“ kalendoriaus merginos Indrė Burlinskaitė, Irma Kopaniovaitė ir Alvyda Chmelevskytė, grupės „Olialia pupytės“ narės Oksana Pikul ir Marina Daščenka, 2008-ųjų „Vakaro žinių“ kalendoriaus mergina Vaida Kisieliūtė bei „Olialia“ mergaitės Miglė Ščavaniskaitė ir Ieva Ūselytė.

Per kelias savaites jos jau papasakojo, kaip leido atostogas, kokiais žmonėmis žavisi, išsipasakojo viską apie savo geriausius draugus ir svajones bei dar daug kitų dalykų. Skaitykite „Olialia“ mergaičių internetinius dienoraščius kasdien www.olialia.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų