REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SEB bankas antradienį suteikė leidimą bendrovei „Kauno energija“ laiduoti Kauno miesto savivaldybei 2,5 mln. litų, kuriuos savivaldybė ketina skirti Kauno „Žalgirio“ klubui.

REKLAMA
REKLAMA

Laidavimą, suteikiantį savivaldybei galimybę skirti lėšas „Žalgiriui“, teikia bendrovė „Kauno energija“. Pastarosios galimybes teikti tokį laidavimą vertina bankai, kuriems ši bendrovė turi kredito įsipareigojimų.

REKLAMA

SEB bankas antradienį baigė nuodugniai analizuoti galimybes leisti bendrovei „Kauno energija“ suteikti laidavimą Kauno miesto savivaldybei, kad ši galėtų priimti reikiamus sprendimus dėl „Žalgirio“ krepšinio klubo rėmimo. Į SEB banką „Kauno energija“ dėl galimybės leisti suteikti leidimą Kauno miesto savivaldybei kreipėsi penktadienį.

SEB bankas jau kelerius metus remia SEB Baltijos krepšinio lygą, kurioje žaidžia ir „Žalgiris“, tačiau prieš suteikdamas leidimą „Kauno energijai“ prisiimti didesnius finansinius įsipareigojimus bankas privalo įsitikinti, kad bendrovė sugebės juos įvykdyti.

REKLAMA
REKLAMA

SEB bankas taip pat kreipsis į Kauno savivaldybę ir reikalaus viešai paneigti ketvirtadienį žiniasklaidoje savivaldybės administracijos direktoriaus Vyganto Gudėno išplatintas tikrovės neatitinkančias žinias SEB banko atžvilgiu dėl leidimo suteikimo „Kauno energijai“.

„SEB bankas bandomas įvelti į svetimas interesų kovas ir net paverstas atpirkimo ožiu. Reikalausime, kad tikrovės neatitinkanti informacija būtų paneigta“, – sakė SEB banko ryšių su žiniasklaida vadovas Arvydas Žilinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų