REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Jungtines Amerikos Valstijas pasiekė pirmoji Europos komanda, egzaminuosianti NBA klubus prieš naujojo lygos sezono pradžią. Į Orlandą atvyko Eurolygos čempionė Maskvos CSKA su Ramūnu Šiškausku. Rusai amerikoje sužais dvejas rungtynes – spalio 9 dieną su Orlando „Magic“, o spalio 15 – su Toronto „Raptors“.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionė iš Maskvos į Orlandą „kariškiams” truko 15 valandų.

„Man svarbiausia, kad komanda, pasipildžiusi daugeliu naujų žaidėjų, gavo šansą dešimt dienų pabūti kartu, – sako CSKA treneris italas E.Messina. – Tačiau varžybos prieš NBA klubus – rimtas iššūkis. Čia mes atstovaujame ne vien sau, tačiau ir  visos Europos krepšiniui. Tad  ginsime viso žemyno garbę. Žinoma, nugalėti bus sunku, nes NBA klubai šioms rungtynėms rengiasi itin kruopščiai. Taip pat jie turi didelį privalumą – rungtynės vyks pagal NBA taisykles”.

REKLAMA

CSKA gynėjas Trajanas Langdonas šias dvikovas visų pirma vertina, kaip vieną pasiruošimo naujajam sezonui etapų.

„Asmeniškai aš manau, kad svarbiausia klubui – gerai pasirodyti naujajame Europos krepšinio sezone, – cituoja geriausią praėjusių metų Eurolygos finalinio ketverto žaidėją oficialus lygos puslapis. – Iš karto grįžus į Rusiją mūsų laukia ir šalies čempionatas, ir Eurolyga.

Mūsų kelionės už Atlanto tikslas – tiesiog gerai sužaisti, per daug nekreipiant dėmesio į rezultatą. Komandai reikia pasiruošti sezonui ir šios dvejos rungtynės labai svarbios. Mes pasitikrinsime savo jėgas ir aiškiai žinosime, kokiame pasiruošimo etape esame šiuo metu.”

Priminsime, kad spalio 21 dieną su NBA klubu „Golden States Warriors“ žais ir Lietuvos krepšinio lygos vicečempionas Vilniaus „Lietuvos Rytas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų