REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorių Brado Pitto ir Angelinos Jolie šeimoje - nemažai chaoso. Turint šešis vaikus meilei beveik nelieka laiko, sako aktorė. Bei prisipažįsta, kad gimus dvyniams tapo tikra perekšle.

REKLAMA
REKLAMA

Tai gali atrodyti neįtikėtina, tačiau viena karščiausių pasaulio moterų teigia, kad pirmiausia ji yra mama. Ir kaip kiekviena mama, Angelina Jolie kartais jaučia perdėtą baimę dėl savo vaikų. Naujas vaidmuo trileryje „Changeling“  (Angelina vaidina motiną, kurios sūnus buvo nužudytas) dar labiau sustiprino šį jausmą.

REKLAMA

Žurnalui „People“ šešių vaikų mama pasakojo, jog ji nuolat baiminasi, kad jos vaikams kas nors neatsitiktų. Dėl to ji ilgą laiką nenorėjo grįžti į filmavimo aikštelę. Angelina ypač baiminosi dėl mažųjų dvynių sveikatos. Tačiau dabar ji gali lengviau atsikvėpti: vaikai auga puikiai, yra sveiki, jau ryškėja jų individualumas.

Dėl šeimos A. Jolie galėtų paaukoti karjerą: gimus dvyniams ji svarstė galimybę nebegrįžti į filmavimo aikštelę. Aktorė mieliau visą savo laiką skirtų tik vaikams. Tačiau jos gyvenimo draugas Bradas Pittas atkalbėjo ją nuo šio žingsnio.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes daug diskutavome apie tai. Bradas vis dėlto įtikino mane priimti pasiūlymą vaidinti, įrodinėjo, kad darbas yra svarbi mano dalis“, - sakė A. Jolie.

Dabar aktorė bando rasti pusiausvyrą tarp darbo ir šeimos.

Nuolat pasigirsta gandų apie garsiosios poros skyrybas. Kalbama, kad A. Jolie kenčia nuo pogimdyminės depresijos. Iš tiesų, atrodo, kad šeimyninis gyvenimas prislopino ankstesnę aistrą.

„Netgi tuomet, kai su vyru užsidarome duris, norėdami pabūti vieni, vaikai ateina ir beldžia. Mes dažnai vakare bandome dviese išsimaudyti vonioje, pasėdėti kartu, pasikalbėti. Tačiau galų gale vaikai išgirsta tekančio vandens garsą ir nori įeiti į vonią“, - pasakojo A. Jolie britų dienraščiui „Daily Mirror“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gyvenimą su šešiais vaikais Jolie apibūdina kaip tikrą chaosą, tačiau iš esmės viskas yra taip, kaip turi būti, sako ji.

Tačiau kažkur yra riba, kai net geriausia mama pajunta nuovargį. Paklausta apie dar vieną įvaikinimą aktorė atsako tik tiek: „Manau, kad mes šiek tiek palauksime“.



Šaltinis: „Welt“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų