REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien FBK „Kaunas“ futbolininkai savo aikštėje UEFA taurės turnyro pirmojo etapo atsakomosiose rungtynėsu surems vėzdus su Genujos „Sampdoria“ komanda iš Italijos. Pirmąjį mačą svečiuose Lietuvos čempionai pralaimėjo 0:5, tad patekti į grupės varžybas vilčių nepuoselėja, bet tikisi bent apginti savo garbę ir namie pasirodyti kiek padoriau.

REKLAMA
REKLAMA

„Sampdoria“ į Karmėlavos oro uostą atskrido vakar per pietus. Svečiai apsistojo Kaune esančiame „Daugirdo“ viešbutyje. Su ekipa atvyko ir apie 20 Italijos žurnalistų.

REKLAMA

Neatvyko rinktinės žaidėjai

Vakare „Sampdoria“ S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadione surengė uždarą treniruotę. „Mūsų varžovai pareiškė pageidavimą pasitreniruoti ir rungtynių dieną ryte“, – sakė FBK „Kaunas“ tarptautinių ryšių vadovas ir atstovas spaudai Eimantas Pūras.

Į Lietuvą neatvyko Italijos rinktinės žaidėjas Angelo Palombo, kuris pirmąjį mačą su „Kaunu“ žaidė iki 79-os minutės. Saugas dėl patirtos traumos negalės rungtyniauti pusantro mėnesio.

REKLAMA
REKLAMA

A.Palombo susižeidė praėjusį šeštadienį per Italijos pirmenybių rungtynes su Turino „Juventus“. Per rugsėjo mėnesį vykusias pasaulio čempionato atrankos rungtynes iš „Sampdoria“ komandos jis vienintelis buvo pakviestas į Italijos rinktinę.

Lietuvos futbolo aistruoliai Kaune neišvys ir ryškiausios „Sampdoria“ žvaigždės Antonio Cassano, kuris vasarą vykusiame Europos futbolo čempionate vilkėjo Italijos rinktinės marškinėlius.

Nerungtyniaus dėl diskvalifikacijos

Dėl traumų pirmojo mačo su „Kaunu“ negalėjo žaisti gynėjai Marco Padalino, Hugo Campagnaro, Pietro Accardi ir rezultatyvusis puolėjas Claudio Bellucci. Pastarieji du į Lietuvą atvyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su FBK „Kaunas“ rengiasi rungtyniauti ir šiemet „Sampdoria“ ekipą papildęs Lietuvos rinktinės žaidėjas Marius Stankevičius. Jis tvirtina, kad komanda, nepaisant pirmojo mačo rezultato, atsakingai rengėsi šios dienos susitikimui.

Lietuvos čempionams dėl diskvalifikacijų negalės padėti net trys futbolininkai – saugai Vytautas Lukša, Linas Pilibaitis ir puolėjas Mindaugas Grigalevičius. Dėl lūžusių dviejų dešinės rankos pirštų aikštėje nepasirodys Marius Činikas.

Svečiai sieks pergalės

„Prieš atsakomąsias rungtynes su FBK „Kaunas“ nesame atsipalaidavę. Privalome gerbti varžovus. Manau, kad rungtynių Genujoje rezultatas neatspindi tikrojo kauniečių pajėgumo. Bus keli mūsų komandos sudėties pasikeitimai, tačiau kovosime iš visų jėgų ir sieksime pergalės“, – teigė „Sampdoria“ strategas Walteris Mazzari.

2008-2009 m. šalies čempionatą „Sampdoria“ pradėjo kukliai – po penkių turų komanda turi keturis taškus ir turnyro lentelėje užima 17-ą vietą. Varžovai dar nepatyrė pergalės džiaugsmo – vienas pralaimėjimas, ketverios lygiosios.

Valdas Kasperavičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų