REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką išgyvena gerbėjų persekiojamos Lietuvos žvaigždės?

Asmens kraujo grupė ar tėvų namų adresas – šių faktų vienas apie kitą dažnai nežino geriausi draugai, tačiau juos netikėčiausiais būdais išsiaiškina karščiausi Lietuvos žvaigždžių gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Pramogų pasaulio įžymybės jau priprato, kad jiems skambina ir SMS žinutėmis atakuoja fanai, tačiau pasitaiko ir tokių, dėl kurių įkyraus dėmesio kreipiamasi į policijos pareigūnus, o dėl jų iškrėstų „pokštų“ tenka aiškintis artimiesiems ar aplinkiniams.

REKLAMA

Reportažas apie tai – šio ketvirtadienio TV3 laidoje „Čia ir dabar“.

Rengdami siužetą laidos autoriai pakalbino Giedrę Rusytę ir Nijolę Pareigytę. Seksualiausia šalies mergina tituluojama manekenė, modelių agentūros bendrasavininkė prisipažino, kad gerbėjų dėmesys ypač suaktyvėjo jai išsiskyrus su vyru, o populiariosios merginų grupės „69 danguje“ narė pastebėjo, kad jos fanai tapo aktyvesni po to, kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog jauna mergina neturi artimo draugo ir laikosi celibato.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos „Čia ir dabar“ žiūrovai taip pat išgirs ir šokių grupės „Tina Dance“ vadovės Kristinos Navickaitės-Tinos pasakojimą apie ypač didelių nemalonumų sukėlusį jos gerbėjos pokštą. Mergina išplatino šokėjos telefono numerį internete ir paskelbė, kad juo teikiamos seksualinės paslaugos. Po šio įvykio Tinai teko aiškintis jaunų merginų, kurios lanko jos šokių studiją, tėvams, kurie sunerimo dėl savo vaikų.   

Apie įkyrius gerbėjus šį ketvirtadienį kalbės ir iširusios muzikos grupės „Mango“ atlikėja Rima Petrauskytė. Jau penkti metai merginai ramybės neduoda trys gerbėjai, kuriuos pati atlikėja vadina trimis muškietininkais. Rima prisipažįsta jau pripratusi prie jų nuolatinio dėmesio, tačiau dėl nepakeliamo „trijų muškietininkų“ persekiojimo vieną kartą ji kreipėsi net į policiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokio pat ginklo nuo ramybės neduodančių fanų teko imtis ir Giedrei Rusytei. Tačiau policija tokiose situacijose yra bejėgė – ji negali imtis jokių veiksmų, nes nėra užfiksuotų grasinamo pobūdžio žinučių ir skambučių.  

Pasakojimas apie tai – jau šį ketvirtadienį, 19.40 val. laidoje „Čia ir dabar“ per TV3.





Rima Petrauskytė

Giedrė Rusytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų