REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portugalijos rinktinės ir „Manchester United“ klubo žvaigždė Cristiano Ronaldo prieš savaitgalį Londone vyksiančią Anglijos „Premier“ lygos dvikovą su vietos „Chelsea“ komanda patikino žurnalistus, kad visai nebijo savo varžovų ir jų provokacijų. Maža to, futbolo vunderkindas iš Portugalijos net pažadėjo pats įmušti vieną kitą įvartį į Petro Čecho vartus.

REKLAMA
REKLAMA

Tik neseniai po traumos pasveikęs 23-ejų metų puolėjas jau veržiasi į aikštę ir gąsdina priešininkus. Nors trečiadienį UEFA Čempionų lygos rungtynėse su „Villarrealiu“ žaidėjas aikštėje pasirodė tik po pertraukos, tikimasi, kad žūtbūtinėje dvikovoje „Stamford Bridge“ jis rungtyniaus nuo pat pirmų minučių.

REKLAMA

C. Ronaldo, kuris praėjusiame sezone į savo sąskaitą įsirašė iš viso net 42 įvarčius, žada keletą jų ar bent jau vieną pelnyti ir į bene aršiausio „raudonųjų velnių“ priešo „Chelsea“ vienuolikės vartus:

„Aš kaip ir visada užsiimsiu savo darbu ir priversiu juos mokėti įvarčiais už kiekvieną klaidą. Nemanau, kad „Manchester United“ klubo forma yra smukusi. Praėjusiais metais mes taip pat sunkiai įsivažiavome, bet paskui buvome tiesiog nesustabdomi.“

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad „Chelsea“ futbolininkai aikštėje mane bandys išvesti iš pusiausvyros ir tai darys nuo pat susitikimo pradžios. Vis tik manau, jiems greitai pabos užsiimti juodais darbeliais, nes aš nesiruošiu pasiduoti jų provokacijoms.  Aš vėl būsiu bauduojamas kiekviena proga, kai tik turėsiu kamuolį, bet susivaldysiu nuo neapgalvotų veiksmų. Be abejo, bus labai nelengva, bet juk tai – viena iš futbolo spektaklio dalių“ – tvirtino žvaigždė.

Priminsime, kad „Chelsea“ ir „Manchester United“ akistata vyks sekmadienį 16 valandą Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų