REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mylimam žmogui galima atleisti daugelį dalykų, tačiau viskam yra ribos. Dainininkė ir pradedanti aktorė Ayda Field paliko savo vaikiną, britų atlikėją Robbie Williamsą, po jo eilinės avantiūros su ateiviais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak poros draugų, įsimylėjėliai išsiskyrė po to, kai R. Williamsas atsisakė eiti vakarieniauti su savo drauge ir pasiūlė jai naršyti internete ieškant informacijos apie neatpažintus skraidančius objektus (NSO).

REKLAMA

Prieš keturiolika mėnesių Ayda susižavėjo Robbiu būtent dėl jo keistenybių.“ Jis labai skyrėsi nuo tų Los Andželo vaikinų, su kuriais susitikinėjo Ayda. Tai ir patraukė jos dėmesį. Tačiau galiausiai šis „unikalumas“ juos ir išskyrė. Robbie tapo pernelyg keistas,“ - pasakoja Aydos draugas.

„Jis kraustosi iš proto dėl NSO. Keletą parų jis praleido sėdėdamas prie kompiuterio, neidamas miegoti ar valgyti. Robbie labai dosnus žmogus. Jis buvo pasiruošęs atiduoti Aydai viską. Bet, atrodo, kad jis nė karto nenusivedė jos į klubą ar restoraną, kaip būtų padaręs normalus vaikinas, susitikinėjantis su tokia seksualia moterimi“, - sakė Robbie draugas.

Priminsime, kad neseniai R. Williamsas pasakojo apie eilinį savo susitikimą su ateiviais. 34-erių metų žvaigždė pareiškė, kad ateiviai lankėsi jo įrašų studijoje Los Andžele būtent tuo metu, kai jis įrašinėjo dainą apie NSO.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų