• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei ruduo ne auksinis, o pilkas, ir poezija net nekvepia, vis dėlto jis gali būti ypatingas. Juk tik rudenį galima padovanoti tiek daug malonumų savo kūnui ir sielai, o vidinį pasaulį paversti jaukiu, džiaugsmingu, laimingu.

REKLAMA
REKLAMA

Jau seniai svajojote palepinti save. Štai ir atėjo ramybės, tylos laikas, kurį galite dovanoti sau. Atminkite, kad rudenį galima ne tik tyliai liūdėti, bet ir mėgautis kiekviena šio auksinio metų laiko minute.

REKLAMA

Džiaugsmingai sutikite rudenį. Vaikščiokite gryname ore (juk dabar nebe taip karšta kaip vasarą, bet dar ir nešalta). Gėrėkitės įvairiaspalviais parko medžių lapais: šio metų laiko spalvos ypatingos - švelnios ir šiltos. Gėrėkitės neįprasta rudeninio dangaus spalva. Giliai įkvėpkite šviežio, vėsaus, gaivaus rudens oro. Nueikite į mišką. Ten suprasite, kad ne tik vasara, bet ir ruduo yra nuostabus metų laikas.



Ežiukas miega

Kad šilumos širdyje padaugėtų, užeikite į parfumerijos parduotuvę. Atverkite aromatų pasaulio duris ir nusipirkite švelnaus gėlių, šilto Rytų ar gaivinančio citrusinio atspalvio kvepalų.

REKLAMA
REKLAMA

Energiją pažadins bergamoto, saldaus apelsino, mėtos, citrinos, levandos, mandarino kvapai. Jie neleis jums liūdėti.

Būtinai nueikite į knygų parduotuvę ir nusipirkite populiarų intriguojantį romaną, kurio siužetas visa savaitei privers pamiršti visus rūpesčius.

Vakare svetainėje uždekite žvakes. Žiūrėkite, kaip degant žvakėms visa aplinka stebuklingai pasikeis. Leiskite, kad žvakių aromatai ir šviesos nuneštų jus į ramybės ir harmonijos pasaulį. Išsinuomokite kokį nors mielą, šiek tiek moterišką filmą (pavyzdžiui „Amelija iš Monmartro“, „Šokoladas“, „Evita“...), pasikvieskite į svečius draugę ir mėgaukitės naminiu kino teatru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Mėlyna žvakė

Mėgaukitės šiluma ir komfortu. Nusipirkite jaukų, šiltą pledą, po kuriuo bus taip malonu pasislėpti, simboliškai apsaugant save ir nuo praėjusios dienos problemų. Tegul chaosas baigiasi ten, kur prasideda miego karalystė.

Padovanokite kam nors gėlių - mamai, draugei, kaimynei. Nedidelė puokštė chrizantemų, astrų ar irisų kažką padarys laimingesnę. O laimė tokia užkrečiama...

Nusipirkite kokią nors brangią smulkmeną, kuriai anksčiau nedrįsote išleisti pinigų: lūpų dažus prabangiame futliare ar gražias šlepetes namams. Pačios nustebsite, kaip šie daiktai pakels jūsų nuotaiką.

REKLAMA

Jaukiame savo buto kamputyje (geriausia - netoli lango) įkurkite mini šokoladinę-kavinę. Nusipirkite geros kavos, likerio, grietinėlės. O prie viso to - šokolado, pyragėlių, saldainių. Pakvieskite širdžiai brangius draugus ir mėgaukitės maža švente, kuri, jums panorėjus, gali tapti tradicija.



Saldu...

Kiekvieną rytą atsibudusi sakykite sau, kad jus visur ir visada lydės sėkmė. Juk tai jūsų ruduo, jūsų naujas spalvingas gyvenimas!

Nuspręskite, kad nebepalaikysite santykių, kurie jums seniai nebeteikia džiaugsmo ir neteikia įkvėpimo. Susitikite tik su tais, kurie jums iš tiesų brangūs. Atsikratykite senų įpročių! Pasaulis nuolat keičiasi, ir mes kartu su juo.

REKLAMA

Nesuteikite jokio šanso rutinai. Ši nuobodi dama neleidžia jums mėgautis gyvenimo pilnatve.

Šį rudenį rinkitės tai, kas nauja. Pavyzdžiui, vakarienei negaminkite nors ir skanių, bet jau atsibodusių patiekalų. Paieškokite idėjų receptų knygoje ir sukurkite kažką netradicinio, šventiško, tiesiog be jokios progos, ir pradžiuginkite save ir savo artimuosius. Vietoj įprastinio plaukiojimo baseine nueikite į vandens aerobikos pamokas. Jei nusprendėte pakeisti šukuoseną, eikite ne į kirpyklą netoli namų, bet į naują madingą saloną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įpratusios nuolat išbandyti kažką naujo, suprasite, kad gyvenime visuomet yra alternatyva. Ir, beje, maloni.

Tiesiog mėgaukitės kiekviena diena. Juk tokio rudens daugiau nebus. Taip, bus kitas, bet tai jau visai kita istorija, kurios teks šiek tiek palaukti...



Auksinis ruduo

Parengta pagal užsienio spaudą. Nuotraukos: News Bridgepix.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų