REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtą sezoną iš eilės Kėdainių „Nevėžio“ ekipoje pradedantis netrukus trisdešimtmetį švęsiantis 197 cm ūgio gynėjas Žydrūnas Stankus ketvirtadienį vykusiose draugiškose kėdainiečių rungtynėse su Utenos „Juventus LKSK“ ekipa žaidė nedaug, tačiau neprarado optimizmo.

REKLAMA
REKLAMA

„Savijauta labai gera. Jau kuris laikas sportuojame, tačiau dar trūksta susižaidimo, nes į komandą įsiliejo nemažai naujų žmonių. Norėdami kuo geriau pažinti vienas kitą, žaidžiame daug kontrolinių rungtynių. Neseniai rungtyniavome su ukrainiečiais, dabar su - „Juventus LKSK“ klubu. Po truputį forma gerėja, tačiau iki idealios - dar labai toli“, - teigė krepšininkas.

REKLAMA

Paklaustas, kaip vertina komandos komplektaciją naujam sezonui, Ž.Stankus neabejojo, jog komanda sustiprėjo: „Tikrai sustiprėjome. Komandoje yra vienuolika krepšininkų, kurie gali gerai sužaisti. Konkurencija labai didelė. Kiekvienoje pozicijoje yra po du stiprius žaidėjus, kuriuos treneris bet kada gali išleisti į aikštelę. Tai mums bus tik į naudą“.

Pasiteiravus, ar dėl mažai aikštelėje praleisto laiko kalta kokia nors trauma, krepšininkas teigė, jog toks buvo trenerio sprendimas: „Viskas gerai, tiesiog taip nusprendė treneris. Matyt norėjo išmėginti visus krepšininkus“.

Praėjusį sezoną LKL pirmenybėse Ž.Stankus sužaidė 20 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 14.9 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų