REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių apygardos teismas vakar paskelbė verdiktą Naujosios Akmenės gyventojui 22 m. Aurimui Visbergui ir pripažino jį kaltu dėl narkotikų platinimo nepilnamečiui, praneša „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinui, anksčiau teistam už plėšimą, vagystes ir neteisėtą narkotinių medžiagų įsigijimą, šįsyk skirta 8 m. laisvės atėmimo bausmė.

REKLAMA

Nustatyta, kad A.Visbergas penkiolikmečio savo pažįstamo kambaryje paliko miltelių, kurių sudėtyje yra amfetamino. Į foliją susuktus kvaišalus nepilnamečio namuose teisėsaugininkai aptiko 2006 m. lapkričio pabaigoje, užsukę ten atlikti kratos dėl kito nusikaltimo.

Nepilnametis policijos pareigūnams paaiškino, kad milteliai priklauso A.Visbergui. Anot paauglio, A.Visbergas jo namuose pats svaiginosi narkotikais su kitu vaikinu, o išeidamas paliko į foliją įvyniotą paketėlį. Į penkiolikmečio klausimą, kodėl paliekąs paketėlį, A.Visbergas neva atsakęs, kad dabar šis jam bus skolingas 40 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Paauglys prasitarė, kad A.Visbergas neva dar ir bandė jį patį priversti vartoti kvaišalus. A.Visbergas teisme tvirtino neprisimenantis, kad paliko narkotikus nepilnamečio pažįstamo namuose.

Teisiamasis neigė ir vertęs penkiolikmetį vartoti narkotikus. A.Visbergas tvirtino, kad nepilnametis jį apkalba bijodamas policijos pareigūnų.

Simas ADOMAITIS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų