• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis Vokietijos rinktinės ir Miuncheno „Bayern“ vartininkas Oliveris Kahnas, praleidęs tarp virpstų daugiau nei 20 savo gyvenimo metų, pagaliau galutinai pakabins bucus ant vinies ir užbaigs stulbinančią savo profesionalo karjerą - 39-erių metų charizmatiškasis futbolininkas šiandien vakare sužais atsisveikinimo mačą.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijos didvyris, kuris buvo vadinamas „titanu” ir „karaliumi Kahnu”, šiandien vilkės Miuncheno „Bayern“ ekipos marškinėlius. Šioje komandoje jis praleido didžiąją dalį savo karjeros (net 14 sezonų!) ir su ja iškovojo svarbiausius trofėjus – UEFA Čempionų lygos titulą, Vokietijos čempionų vardą ir kitus.

REKLAMA

O. Kahno varžovais šįvakar bus nacionalinės Vokietijos rinktinės žaidėjai. Planuojama, kad garsusis vartų sargas aikštelėje praleis apie 75 minutes, o paskui bus pakeistas ir palydėtas įspūdingomis net 69 tūkstančių Miuncheno „Allianz Arena“ stadione susirinkusių žiūrovų ovacijomis.

Priminsime, kad „titanas“ tris kartus buvo pripažintas geriausiu pasaulio ir keturis kartus geriausiu Europos vartininku. Be kita ko, jis du kartus buvo išrinktas geriausiu Vokietijos futbolininku ir net šešis kartus – geriausiu šalies vartininku.

Tiems, kas nėra abejingi Oliveriui ir nori atiduoti jam pagarbą, siūlome paskaityti straipsnį „Oliveris Kahnas – vartininkas, kurio neįmanoma pamiršti“, dedikuotą būtent šiam vartų sargui ir visai įspūdingai jo karjerai.

„News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų