REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau oficialiai paskelbti diskžokėjai, rugsėjo 27 d. grosiantys didžiausiame planetos šokių muzikos šou „Sensation“.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantis milžiniškos sėkmės daugelyje Europos šalių sulaukęs renginys žada nustebinti išskirtine scenografija, įspūdingomis vaizdo projekcijomis, lazerių šou ir aukščiausios kokybės garsu.

REKLAMA

„Visi „Sensation“ pasirodysiantys atlikėjai iki šiol dar nė karto nėra groję vienoje scenoje, - sakė koncertą organizuojančios agentūros „Seven Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus. - Esame įsitikinę, kad galimybė išgirsti tiek daug artistų viename šou taps išskirtiniu įvykiu visos mūsų klubinės kultūros istorijoje“.

Iš Nyderlandų atvykstantis Funkerman (tikrasis vardas Ardie Van Beekas) yra diskžokėjas ir prodiuseris, kartu su Raf ir Fedde Le Grand vadovaujantis nepriklausomai įrašų kompanijai „Flamingo Records“. Jis bendradarbiauja su Rogeriu Sanchezu, Funkerman reguliariai groja didžiausiuose Nyderlandų klubuose ir masiškiausiuose šokių muzikos festivaliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Jo kraštietis Benjaminas Batesas yra šokių muzikos diskžokėjas ir prodiuseris, neseniai išleidęs didelės sėkmės sulaukusį albumą „Recyclomania“. Jis pats sukūrė, aranžavo, prodiusavo, miksavo, įgrojo ir net įdainavo visus albumo kūrinius. Beje, B.Batesas yra apie ŽIV ir AIDS informuojančios olandų organizacijos „Dance4Life“ ambasadorius, o jo kūrinys „On My Feet (This World Needs More People Like You)“ yra naujasis šio kasmetinio renginio himnas.

Olandas Fedde Le Grand šiuo metu yra itin paklausus šokių muzikos scenos atstovas. Jo singlas „Put Your Hands Up For Detroit“ tapo pasauliniu hitu. Sužavėti tokios sėkmės, į prodiuserį su prašymais remiksuoti savo dainas kreipėsi Madonna, Robbie Williamsas, Mr. V, Will.i.am, Martinas Solveigas ir Sharam. Be to, Fedde Le Grand reguliariai groja pasaulinio garso klube „Pacha“ (Ibiza) ir randa laiko surengti pasirodymus pačiuose didžiausiuose šokių muzikos festivaliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marco V (tikrasis vardas Marco Verkuylenas) Olandijoje yra tikra superžvaigždė ir vienas iš nedaugelio šokių muzikos ekspertų, kurie gali būti vadinami transo pionieriais. Puikiai kritikų įvertintus ir komercinę sėkmę atnešusius miksų albumus „Innercity“ ir „Combi:Nations“ prodiusavęs Marco V didžiausio pasisekimo sulaukė išleidęs solo albumus „con:fusion“ ir „200V“.

Britas Darrenas Emersonas yra vienas autoritetingiausių šokių muzikos atstovų ne tik Jungtinėje Karalystėje, bet ir visame pasaulyje. Po sėkmingo grojimo garsiuose britų klubuose „The Milk Bar“, „Limelights“ ir „Venus“, D.Emersonas buvo pakviestas prisijungti prie kolektyvo „Underworld“, su kuriuo įrašė ir prodiusavo pasauline šokių muzikos klasika tapusius hitus „Pearl‘s Girl“, „Born Slippy“. 2000 m.  pasitraukęs iš „Underworld“ atlikėjas visą laiką ir dėmesį skiria solo karjerai. Remiksuotojas, prodiuseris ir įrašų kompanijos „Underwater Records“ vadovas D.Emersonas yra vienas labiausiais gerbiamų šokių muzikos pasaulio asmenybių, kurio paslaugomis naudojasi Bjork, „The Chemical Brothers“ ir daugelis kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių.

REKLAMA

„Respublikos“ inf.

Faktai

Vilniuje vyksiančiame didžiausiame planetos šokių muzikos šou „Sensation“ bus pristatyta įspūdinga programa „Love“.

Pagrindine renginio scenografijos ašimi taps „Rojaus sodas“.

Aprangos kodas - balta. Lankytojai, kurie nesilaikys aprangos kodo, į renginį nepateks.

Į renginį bus įleidžiami tik 18 metų sulaukę asmenys.

„Siemens“ arenos durys bus atidarytos nuo 20 val., o lygiai 22 val.  vakaro prasidėsiantis šou tęsis net iki 7 val. ryto.





Benjaminas Batesas „Respublikos“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų