REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau antrą sezoną į TV3 ekranus grįžtantis serialas „Moterys meluoja geriau“ žada dar labiau prikaustyti žiūrovų dėmesį nei pirmajame sezone.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal rašytojos Daivos Vaitkevičiūtės to paties pavadinimo knygą pastatytas serijinis filmas pasakoja keturių draugių – griežtos viršininkės Margaritos, jos kolegių ir draugių Medos ir Kristinos bei iš provincijos atvykusios gražuolės Jolantos istorijas. Šių keturių moterų personažus seriale kuria atitinkamai aktorės Jūratė Budriūnaitė, Inga Norkutė, Edita Užaitė ir šį rudenį aktorės specialybę Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje pradėsianti studijuoti Jurga Jurkutė.

REKLAMA

Pirmajame sezone pabėgusi iš kalėjimo Jolanta grįžta pas ją mylintį Kovaldą, kurio vaidmenį seriale atlieka Giedrius Savickas. Tačiau skaudi praeitis jiems neduoda ramybės. Netrukus išteisinamas šarmingojo Ramūno Rudoko kuriamas personažas Marijus. Jis neketina išbraukti Jolantos iš savo gyvenimo. O pati Jolanta gauna laišką, kuriame glūdi paslaptis, pakeisianti daugelio personažų likimus. Nuo ko tas laiškas ir kas jame parašyta? Kam Jolanta jį turi perduoti ir nuo ko turi saugoti?

REKLAMA
REKLAMA

Dėl vyrų ir meilužių nuolat prisiverdančią bėdų Medą ištinka tragedija. Vakarėlių siela, apsėsta pirkimo manijos, stipri ir šmaikšti moteris, tarsi vijurkas besisukusi visą pirmąjį sezoną, – palūžta. Kokių veiksmų gali griebtis silpnumo akimirką likimo parblokšti žmonės?

Visa tai ir dar daugiau žiūrėkite antrajame „Moterys meluoja geriau“ sezone jau nuo rugpjūčio 26 dienos, kiekvieną pirmadienį – ketvirtadienį 21.10 val. per TV3!





J. Jurkutė, TV3 nuotr.






I. Norkutė, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų