REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiesa apie pop princesės santuoką. Viskas buvo kur kas romantiškiau, nei dabar manoma...

Britney buvo 22 metai, ji jau buvo pasaulinio garso žvaigždė, kai jos gyvenime atsirado 26 metų Kevinas Federline‘as. 2004 metų liepą pora pranešė apie savo sužadėtuves ir su nekantrumu laukė vestuvių.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš patiriu tiek daug nuostabių jausmų“, - savo susižavėjimo neslėpė Britney, - „Pakilimą, aistrą, laimę. Atsibudusi ryte žiūriu į žiedą ant savo piršto ir galvoju, kaip tai šaunu!“

REKLAMA

B. Spears ir K. Federline‘as susipažino garsiame Holivudo klube „Joseph“. Dainininkė sėdėjo prie savo stalelio VIP zonoje, kai pastebėjo jauną aukštą vyriškį, kuris jai iš karto patiko. Kevinas savo ruožtu nepasimetė ir priėjo susipažinti su ja.

Iš tiesų iki to vakaro klube Britney ir Kevinas jau buvo susitikę - vaikinas buvo pradedančios popgrupės „LFO“ šokėjas. Ši grupė kažkada „apšildė“ publiką prieš Britney koncertą, tačiau tą kartą jie neatkreipė vienas į kitą dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip prisipažino Britney, tą akimirką, kai pamatė Keviną, ji galvojo apie savo vaikiną, tačiau Kevinas traukė ją kaip magnetas. Po susitikimo klube dainininkė ir jos naujas pažįstamas neišsiskyrė visą savaitę.

Dėl šio netikėto ir svaiginančio romano vos nežlugo Britney koncertinis turas - ji nenorėjo išvykti iš Los Andželo, kur leido laiką su mylimuoju. Tačiau dainininkės mama įtikino ją, kad negalima nuvilti visame pasaulyje laukiančių gerbėjų, ir pasiūlė jai pakviesti į savo koncertinį turą ir Keviną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip prasidėjo beprotiškiausios Britney gastrolės: ji ir Kevinas keliavo po pasaulį, o po kiekvieno pasirodymo porelė važiuodavo linksmintis, vis labiau pamesdami galvą vienas dėl kito.

Spears ir Federline‘as buvo viename Londono viešbutyje, kai nedrąsiai prisipažino vienas kitam meilėje. Vėliau abu prisiminė, kaip nei vienas nenorėjo papasakoti apie savo jausmus pirmas.

„Tai buvo iš tiesų gražu, romantiška ir labai stipru. Mano ankstesni įsimylėjimai buvo kažkokie paviršutiniški. Lyg repeticija prieš tikrą meilę“, - spaudai apie tą vakarą pasakojo Britney.

REKLAMA

Sprendimas susituokti buvo priimtas visai netikėtai: jie lėktuvu skrido iš Airijos į Niujorką, kai Britney pajuokavo, ar nevertėtų jiems susituokti. Kevinas nepalaikė to pokštu ir rimtai paklausė, ar Britney norėtų tapti jo žmona. Ir ji atsakė „taip“. Kevinas vėliau taip pasakojo apie tą epizodą: „Man apsisuko galva. Aš buvau tiesiog laimingas. Neketinau prašyti jos rankos būtent tą akimirką, tačiau išėjo, kaip išėjo. Aš žinau tik tiek, kad ji vienintelė tokia pasaulyje!“

Vis dėlto koncertinį turą reikėjo nutraukti: Britney stipriai susižeidė kelį. Tokiu būdu įsimylėjėliai netikėtai gavo daug laisvo laiko, kurį galėjo leisti kartu (įdomu, kad su Britney šeima Kevinas susipažino ligoninėje, kur ji gydėsi kelio traumą).

Ant Britney kairės rankos piršto atsiranda platininis žiedas, inkrustuotas penkių karatų deimantu (už žiedą sumokėjo pati Britney), ir pop princesė paskelbia apie sužadėtuves su Kevinu. Kaip savo meilės ženklą Kevinas Britney padovanojo maža šuniuką.

REKLAMA

2004 gruodis, News Bridgepix nuotr.

Tuo metu žurnalistai išsiaiškina, kad Federline‘as turi dvejų metų dukrelę Kori, kurios susilaukė su buvusia savo drauge Shar Jackson. Tuo metu Shar laukėsi antrojo jų vaiko. Tačiau Britney šis faktas visai nesutrikdo, ji mielai žaidžia su savo sužadėtinio dukrele.

2004 metų rugsėjį pora susituokia. Labai intymi ceremonija baigiasi jaunųjų bučiniu, o svečiai apipila juos gėlėmis. Vestuvėse dalyvavę svečiai pastebėjo, kad Kevinas ir jo žmona tikrai įsimylėję ir nuoširdžiai rūpinasi vienas kitu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po oficialiosios dalies Britney persirengia trumpute balta suknele, ir šventė virsta triukšmingu vakarėliu, kurio įkarštyje laimingas Kevinas dantimis nuima nuo žmonos kojos keliaraištį.

Vėliau dainininkė prisipažino, kad tai buvo jos svajonių vestuvės.

Labai greitai Britney praneša apie savo pirmą nėštumą ir paskiria Kevinui savo dainą „Someday (I Will Understand)“. Federline‘as labai laimingas, o jo suapvalėjusi žmona be perstojo kartoja, kaip jai pasisekė.

Britney stengėsi išmokti gaminti valgį savo mylimam vyrui, padėjo jam daryti muzikinę karjerą, o Kevinas besilaukiančią Britney nešiojo ant rankų, pats atlikdavo visus namų ruošos darbus.

REKLAMA

Šiandien kalbama, kad nuo pačios pradžios Kevinas tik naudojosi Britney ir niekada jos nemylėjo. Tačiau poros draugai pasakoja, kad tai buvo tikri jausmai: „Jie vienas dėl kito darė viską. Tai buvo meilė!“.

2005 metų rugsėjį gimsta poros sūnus Seanas Prestonas, ir praėjus vos keliems mėnesiams įsimylėjėlių santykiai pradeda blogėti.

Britney su sūneliu Seanu Prestonu, 2006 rugsėjis, News Bridgepix nuotr.

Kol ganėtinai daug svorio priaugusi Britney bando susitvarkyti su motinos pareigomis ir nekreipti dėmesio į įžeidžiančius žiniasklaidos komentarus dėl jos išvaizdos, Kevinas įsitraukia į naktinį gyvenimą, besaikį išlaidavimą, bendravimą su striptizo šokėjomis. Pasigirsta pirmieji gandai, kad Kevinas buvo neištikimas savo žmonai...

REKLAMA

Santuoka tebuvo trukusi tik 20 mėnesių, kai Spears (ji tuo metu laukėsi antro vaiko), nurodė Kevinui gyventi atskirame kambaryje Kalifornijoje esančiuose jos namuose ir baigti tokį savo gyvenimo būdą.

Nereikėtų manyti, kad Kevinas nieko nedarė, kad išgelbėtų santykius - jis atsiklaupęs ant kelių meldė atleidimo, žadėjo nusiraminti ir gyventi ramesnį gyvenimą,

Britney atleido vyrui, o jis pažadėjo ją mylėti amžinai ir kurį laiką iš tiesų elgėsi tinkamai.

Tačiau bandymas pradėti viską iš pradžių nebuvo sėkmingas. 2006 metais gimė antras poros sūnus Jaydenas Jamesas, tačiau iki to laiko visiems tapo aišku, kad skyrybos - tik laiko klausimas (Kevinas taip ir nenustojo išlaidauti bei lankytis striptizo baruose).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stebėtina, tačiau gimus antram vaikui, Britney jau nelabai norėjo išsaugoti santuoką. Tačiau Kevinas ėjo iš proto ir maldavo žmonos, kad ši suteiktų dar vieną šansą...

Praėjus trims mėnesiams po Jaydeno Jameso gimimo Britney pareikalauja skyrybų. Nuo to prasideda tos skandalingos istorijos, apie kurias tiek daug buvo rašyta.

Kodėl sugriuvo taip romantiškai prasidėję santykiai, žino tik vis dar po teismus tebevaikštantys Britney ir Kevinas. Tačiau, matyt, toks emocingas išsiskyrimas gali būti tik tuo atveju, jei buvę sutuoktiniai širdyje vis dar nesugeba paleisti vienas kito.

Šaltinis: „Wday“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų