REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį savaitgalį daugelis emigruos šokti į Baltarusijos pasienyje vyksiantį „Be2gether“. Šiame festivalyje už geriausių didžėjų muziką bus atsakingas „Sobieski Uogos“ klubas, pristatysiantis net 8 elektroninės muzikos žvaigždes.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 15 ir 16 d. šiame klube po atviru dangumi bus surengtos dvi įspūdingos  naktys, pavadintos „Natūraliai“. Dviejų renginių seriją, kurią organizuos klubo „Gravity“ komanda, aplankys tikros elektroninės muzikos žvaigždės: LTJ Bukem su MC Conrad, „Freeform Five“, Tayo, Jennifer Cardini, General Midi, Dapayk, DJ Shum bei lietuviai „Partyzanai DJs“, Z-WX, „Urban Breakdown Soundsystem“.

REKLAMA

Jennifer Cardini - paslaptis iš madų sostinės

Pirmosios „Sobieski Uogos“ klubo nakties svarbiausias koziris – remiksų genijais vadinamo kolektyvo „Freeform Five“ lyderis Anu Pillai iš D.Britanijos. Šios 10 metų muziką kuriančios grupės savo dainas perdaryti prašė visos pagrindinės muzikos žvaigždės: Justin Timberlake, Elton John, "Destiny's Child", NERD, Dido, Pink, „The Killers“ ir daugybė kitų.

Penktadienį scenoje taip pat išgirsime Vokietijoje labai mėgstamą prodiuserį Dapayk bei techno muzikos didžėję iš Paryžiaus Jennifer Cardini. Su garsiąją Miss Kittin lyginama atlikėją vienas Vokietijos leidinys pavadino „didžiausia elektroninės muzikos paslaptimi“. Jennifer Cardini atstovauja bene garsiausią minimalizmo įrašų kompaniją „Kompakt“ ir nuolat groja didžiausiuose viso pasaulio reivuose bei elektronikos festivaliuose. Beje, jos pats naujausias miksas „Feeling Strange“ buvo išgirtas daugelyje muzikinių žurnalų.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalio „Be2gether“ teritorijoje po atviru dangumi įsikūręs „Sobieski Uogos“ klubas ne tik dėl garsiausių elektroninės muzikos didžėjų pasirodymų primins tikrą klubą. Energinio gėrimo „Shark“ komanda įrengs visus klubinius standartus atitinkantį barą, kuriame kiekvienas galės ne tik pasisemti energijos, bet ir atsikvėpti, pabendrauti su draugais.

Tayo ir General Midi - maestro prieš velnią

Pagrindinėmis šeštadienio renginio žvaigždėmis taps  LTJ Bukem ir MC Conrad. Pastarieji į Lietuvą atvyksta antrąjį kartą, tačiau po anšlagu pasibaigusio pirmojo jų pasirodymo prieš dvejus metus, seniausio drum'n'bass tandemo sugrįžimo į Lietuvą buvo tikrai laukiama. LTJ Bukem yra ne tik žinomas prodiuseris, didžėjus, bet ir įrašų kompanijos savininkas. Iš viso jis išleido daugiau kaip 20 kompiliacijų bei miksų ir pardavė per 5 milijonus įrašų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat šeštadienį išgirsime du breaks muzikos numylėtinius iš D. Britanijos. Pirmuoju numeriu – tikras velnias General Midi, kurį savo pasirodymų apšildyti kvietė net pati Fergie iš „Black Eyed Peas“. Šiandien jis gali pasigirti naujausio Moby singlo „Alice“ remiksu bei garsiojo Timo Maas ir Brian Molko hito „First Day“ perdirbiniu. Remiksai jam tikrai pavyksta, ne veltui General Midi ką tik svarbiausiuose breaks muzikos apdovanojimuose „Breakspoll“ atsiėmė prizą už geriausią praėjusių metų remiksą.

Tuo tarpu Tayo yra tikras Londono šokių muzikos scenos veteranas, breaks muzikos maestro. Jis pernai metais visus „nušovė“ su savo išskirtiniu „Fabric“ rinkiniu. Nuolat tarp geriausių breaks stiliaus didžėjų nominantų „Breakspoll“ apdovanojimuose papuolantis Tayo iš viso yra išleidęs per 10 įvairiausių miksuotų kompiliacijų.

REKLAMA

SOBIESKI UOGOS klubo programa:

Rugpjūčio 15 d.

NATŪRALIAI PENKTADIENIS

Festivalis „Be2gether“, Norviliškės

20:00 – 22:00 Freeform Five (D. Britanija)

22:00 – 00:00 Jennifer Cardini (Vokietija)

00:00 – 03:00 Partyzanai DJs (Lietuva)

03:00 – 04:00 Dapayk (Vokietija)

04:00 – 06:00 ZW-X (Lietuva)

Rugpjūčio 16 d.

NATŪRALIAI ŠEŠTADIENIS

Festivalis „Be2gether“, Norviliškės

20:00 – 22:00 DJ Shum (Rusija)

22:00 – 00:00 Tayo (D. Britanija)

00:00 – 02:00 Urban Breakdown Soundsystem (Lietuva)

02:00 – 04:00 LTJ Bukem feat MC Conrad (D. Britanija)

04:00 – 06:00 General Midi (D. Britanija)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų