REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusiais metais atsinaujinusio bei dizainą pakeitusio dienraščio „Respublika“ priedo „Pastogė“, skirto besidomintiems būstu ir nekilnojamuoju turtu, pajamos pirmąjį šių metų pusmetį buvo daugiau kaip 1,6 karto didesnės nei atitinkamu laikotarpiu pernai.

REKLAMA
REKLAMA

2007 m. sausį – birželį antradieniais leidžiamo priedo „Pastogė“ reklaminės pajamos siekė daugiau kaip 563 tūkst. litų, o šiais metais jos išaugo 64,5 proc. ir pasiekė 926 tūkst. litų.

REKLAMA

Anot „Respublikos“ leidiniai“ Rinkodaros skyriaus projektų vadovės Giedrės Pukienės, sparčiai augančios šio priedo pajamos sietinos su praėjusiais metais pakeistu „Pastogės“ dizainu bei įvairesniu turiniu – čia naudingos informacijos gali rasti ne tik profesionalai – verslininkai, prekiaujantys nekilnojamuoju turtu, interjero dizaineriai, architektai, - bet ir visi, besidomintys nekilnojamojo turto rinkos bei naujausiomis interjero tendencijomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastogė“ tapo šiuolaikišku priedu, informuojančiu apie būsto rinką, interjero sprendimus ir teikiančiu praktiškus patarimus ketinantiems įsigyti būstą ar jį jau įsirenginėjantiems“, - sako Giedrė Pukienė.

Didžiausia šalyje „Respublikos“ leidinių“ grupė vienija dienraščius „Respublika“, „Respublika“ rusų kalba, „Vakaro žinios“, „Šiaulių kraštas“, „Vakarų ekspresas“, „Žemaitis“, „Biržiečių balsas“, „Mūsų kraštas“, „Kelmės kraštas“, „Sidabrė“ bei „Pakruojo kraštas“.  Grupei priklauso Lietuvos naujienų agentūros Eltos kontrolinis akcijų paketas. Pagrindinis "Respublikos“ leidinių grupės" akcininkas - žurnalistas Vitas Tomkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų