REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinėje šokių „Eurovizijos“ atrankoje triumfavo charizmatiškoji Karina Krysko ir raumeningasis Saulius Skambinas. Pora savo pasirodymu buvo patenkinta, bet dar norėjo pasižiūrėti įrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Šokių „Eurovizijos“ finale dalyvavo penkios poros. Paskutinėje vietoje liko Ignas Krupavičius ir Beata Skaisgirytė. Ketvirtoje - Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj. Trečia buvo Rūtos Ščiogolevaitės ir Deivido Meškausko pora. Šie, laukdami balsavimo rezultatų, nė kiek nesijaudino, atvirkščiai - spinduliavo ramybę ir gerą nuotaiką, net sirgo už kitus.

REKLAMA

Antra liko Anželikos Cholinos ruošta pora - Jekaterina Romankova ir Nerijus Jasaitis. Jiedu labiausiai patiko komisijai, bet žiūrovų balsai pergalę lėmė K.Krysko ir S.Skambinui. Jie ir atstovaus Lietuvai šokių „Eurovizijos“ konkurse Škotijoje.

„Laimėti nesitikėjau visiškai. Dabar reikės įkvėpti, iškvėpti, pagalvoti“, - šypsojosi Karina. „Mes dar sutvarkysime savo šokį. Kol kas jis truputį žalias, reikia tobulinti detales“, - pridūrė S.Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA

Ar šokėjui kas nors užkliuvo? „Ne, kaip buvo planuota, taip ir sušokome. Bet namie peržiūrėsime įrašą, išsiaiškinsime klaidas“, - sakė Saulius. O Karina tik šypt: „Aš negaliu į save žiūrėti. Niekada!“ S.Skambinas mylimąją nuramino: „Jei nematai savo klaidų, vadinasi, netobulėji.“

Pora džiaugėsi sulaukusi tvirto žiūrovų palaikymo. „Viską darėme patys: galvojome choreografiją, ieškojome muzikos, rūpinomės drabužiais. Neturėjome jokio užnugario, tik žiūrovus“, - teigė K.Krysko.

Užsikrovusi ant savo gležnų pečių ne tik „Euroviziją“, bet ir šimtą kitų darbų, mergina pastebimai sulyso. Bet pati į tai moja ranka: „Čia tiesiog nuolatinis tempas, išgyvenimai, stresas. Tačiau jaučiuosi puikiai!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto dabar teks atidėti į šalį kitus užsiėmimus ir sutelkti dėmesį į šokių „Euroviziją“. „Ar parvešime pergalę? Reikia stengtis, siekti, mes bandysime nugalėti“, - tikino Karina.

Po apdovanojimų ant parketo šokių „Eurovizijos“ dalyviai ir svečiai susibūrė pasilinksminti LRT klube. Projekto vedėjas Vytenis Pauliukaitis ten tarė šmaikščią kalbą, o kartu šiltai padėkojo prodiuserei Indrei Ciesiūnienei, po šokių „Eurovizijos“ paliekančiai nacionalinį transliuotoją. Kitą sezoną ji dirbs LNK kanale.

K. Krysko ir S. Skambinas, „Vakaro žinių“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų