REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukčiai aukų suranda visoje Lietuvoje - pirmadienį Grigiškėse gyvenantis 83 metų vyras sukčiautojai atidavė apie 39 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Po vidurdienio pirmadienį 12 val. 33 min. pas Nepriklausomybės gatvėje gyvenantį 83 metų senuką užėjo nepažįstama moteris.

REKLAMA

Ji paaiškino, kad litai bus keičiami į eurus, todėl būtina surašyti banknotų numerius.

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato, viešnia paskatino vyriškį atnešti saugomus grynuosius pinigus. Kai jie buvo atnešti, atėjūnė juos paėmė ir skubiai pasišalino.

Pirminiais duomenimis, sukčiautoja pasisavino apie 39 tūkst. litų. Įvykis tiriamas, jo aplinkybės tikslinamos.

Už tokią pat sumą turto praėjusį penktadienį prarado klaipėdietė. Jos dukra sukčiams atidavė tėvų papuošalus, daiktus ir pinigus maždaug 30 tūkst. litų sumai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai vienas didžiausių telefoninių sukčių laimikių uostamiestyje.

Pasak Klaipėdos miesto vyriausiojo policijos komisariato, penktadienį Turgaus gatvėje gyvenančiai mergaitei į namus paskambinęs nežinomas vyriškis pranešė, kad jos mama įvykdė nusikaltimą, todėl jai dabar reikia pinigų.

Po kelių minučių į butą atvykusiam nepažįstamam vyriškiui mažametė atidavė namie surastus pinigus, auksinius papuošalus, deimantus bei nešiojamą kompiuterį.

Gaves vertybes vyriškis sėdo į kieme jo laukusį sidabrinės spalvos automobilį ir išvažiavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakare į namus grįžus mamai paaiškėjo, kad mergaitę apgavo sukčius. Klaipėdietė kreipėsi į policiją, pranešdama, kad dingo daiktų už maždaug 30 tūkst. litų.

Dėl sukčiavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamieji ieškomi.

Panašus nusikaltimas praėjusią savaitę buvo įvykdytas Kėdainiuose. Čia tariamo mamos įvykdyto nusikaltimo įbauginta paauglė sukčiui atidavė beveik 39 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų