REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsigyk savo futbolo klubą!

Ar norite tapti Italijos futbolo klubo bendrasavininkiais? Jei taip, tai jums tiesiog reikia keliauti į svetainę Squadramia.it. Šioje svetainėje jau užsiregistravo 16,5 tūkst. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip visa tai veiks? Visų pirma jums tereikia prisiregistruoti ir tai jūs galite padaryti nemokamai. Tuomet reikia balsuoti už komandą, kurią norėtumėte įsigyti. Kai žmonių, norinčių įsigyti šią ekipą, skaičius pasieks 60 tūkst., tuomet tereikės patvirtinti, jog norite už 60 eurų įsigyti savo akcijų dalį. Tuomet bus nupirkta viena geriausias charakteristikas (žaidėjus, stadioną, lokacijos vietą, transporto susisiekimą) turinti futbolo ekipa. Kiekvienas sprendimas, susijęs su komandos valdymu, bus priimamas visų bendrasavininkių internetinio balsavimo dėka.

REKLAMA

Klubą oficialiai valdys Sporto asociacija, kurios dalininkais taps visi po 60 eurų sumokėję ekipos savininkai. Asociacija bus ne pelno siekianti įmonė, todėl visas pelnas bus investuojamas į klubą.

Panašus projektas jau veikė didžiojoje Britanijoje, kur 20 tūkst. sirgalių įsigijo 5 lygos komandą „Ebbsfleet United“. Ši ekipa neseniai kovėsi „FA Trophy“ turnyro finale, vykusiame „Wembley“ stadione. Ekipos varžybas stebėjo 40 tūkst. aistruolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų