REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausioje kvaišalų prekyvietėje Vilniuje, čigonų tabore, policijos pareigūnams su dideliu kiekiu narkotikų įkliuvo šios bendruomenės gyventojas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis sulaikytas policijai vykdant prevencinę priemonę ,,Aguona 2008“ ir stiprinant kontrolę aiškinant narkotikais prekiaujančius asmenis.

REKLAMA

Pavakarę S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje romų bendrijos teritorijoje, prie 20-uoju numeriu pažymėto namo, Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai patikrino automobilį BMW 520, kuriame sėdėjo penki jauni čigonai -14-kos - 23 metų amžiaus.

Patikrinimo metu pas 22 metų vaikiną policija rado ir paėmė polietileninį maišelį su specifinį kvapą skleidžiančiais milteliais. Įtariama, kad tai - heroinas. Milteliai svėrė apie 500 gramų. Baudžiamojoje teisėje toks kiekis yra laikomas labai dideliu narkotikų kiekiu, todėl policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu.

Įtariamajam gresia laisvės atėmimu nuo penkerių iki penkiolikos metų. .

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato, toks didelis kiekis rasto heroino, dar kartą patvirtina policijos turimą informaciją, kad čigonų tabore ,,širka“ vadinamą aguonų koncentratą stumia stipresnė ir brangesnė narkotinė medžiaga - heroinas.

,,Taboras ir toliau neketina įsilieti į visuomenę ir laikytis nustatytų gyvenimo normų. Šiemet Vilniaus čigonų tabore pareigūnai jau atskleidė 8 nusikaltimus, susijusius su narkotikų prekyba“, - rašoma Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų