REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ramūnas Butautas: Tikrai nenuvilsime savo žiūrovų

Šiuo metu Palangoje stovyklaujanti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau rytoj pradės kontrolinių rungtynių ciklą. Pirmieji mūsiškių varžovai - Baltarusijos nacionalinė rinktinė. Kaip ir praėjusiais metais, su pirmąsias draugiškas rungtynes lietuviai žais Šiaulių arenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame mače rinktinės vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas planuoja išbandyti 14 žaidėjų. „Palangoje treniravosi dvi rinktinės, 22 kandidatai. Pirmosiose rungtynėse noriu išbandyti ne tik pagrindinę sudėtį, bet ir keletą realiausių pretendentų iš rezervinės komandos“, - pasakojo treneris.

REKLAMA

Praėjusiais metais rungtynės Šiauliuose kartu buvo ir R. Butauto debiutas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. trenerio poste. Tiesa, rezultatas trenerio nenudžiugino, nes pralaimėta Švedijai 62:67.

„Šiemet prieš pirmas kontrolines rungtynes taip pat dar nesame pačios geriausios formos. Bendrų treniruočių krepšinio salėje neturėjome tiek, kiek norėčiau“, - pažymėjo R. Butautas. „Taip pat reikės išbandyti kai kuriuos antrosios rinktinės žaidėjų.Nors Šiauliuose spręsime tam tikrus taktinius klausimus, pergalę pasiekti bus taip pat svarbu. Tikrai nenuvilsime savo žiūrovų.“

„Kaune turėtume išbėgti stipriausios sudėties“, - žadėjo R. Butautas. Galutinė rinktinės sudėtis turėtų paaiškėti po trejų kontrolinių rungtynių Ispanijoje liepos 21-25 d.

Liepos 13 d. Kauno sporto halėje Lietuva susitiks su Islandija. Rungtynių pradžia 18.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų