REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Quentinas Tarantinas savo šeštą filmą „Inglorious Bastards“ (Niekšai be garbės) pradės kurti 2008 metais spalio mėnesį. Pasiūlymą suvaidinti jame vaidmenį jau gavo Bradas Pittas, praneša tinklapis „Ain't It Cool“.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius ir režisierius jau bendradarbiavo anksčiau, tiesa, neakivaizdžiai – B. Pittas vaidino filme „True Romance“, kuriam scenarijų parašė Q. Tarantinas.

REKLAMA

„The Weinstein Co“ kompanija, priklausanti broliams Harvey ir Bobui Weinsteinams, taps filmo ko-prodiusere. Broliai organizuos filmo platinimą JAV, o užsienyje šis darbas bus patikėtas kuriai nors iš didžiųjų Holivudo studijų. Kvietimus prisijungti prie projekto jau gavo „Universal“, „Sony“, „Warner Bros.“ ir „Paramount“.

Kaip sako Q. Tarantinas, „Inglorious Bastards“ bus „spageti vesternas“. Filmo veiksmas vyks Prancūzijoje II-ojo pasaulinio karo metais. Filmas iš dalies bus 1967 metų italų režisieriaus Enzo G. Castellari filmo „Quel maledetto treno blindato“ pakartojimas. Italas susuko juostą apie JAV kalinius, nusprendusius iš nacių pavogti raketą „Fau-2“.

Anksčiau buvo kalbėta, kad Q. Tarantinas naujo filmo siužetą pasiskolins iš Roberto Aldricho „The Dirty Dozen“, 1967 metų kovinio filmo.

Režisierius kupinas darbinio įkarščio ir žada filmą parodyti per 2009 metų Kanų festivalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų