REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Leona Lewis, išpopuliarėjusi TV šou metu, tapo geriausiai perkama britų atlikėja istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Jos debiutinį albumą „Spirit“, išleistą prieš 8 mėnesius, jau nupirko 2 milijonai britų. Mariah Carey ir Whitney Houston, su kuriomis dažnai lygina jaunąją žvaigždę, gali tik svajoti apie panašią sėkmę. Beje, W. Houston ilgai nedelsė ir pakvietė L. Lewis sudalyvauti savo albumo įrašyme.

REKLAMA

Pusiau jamaikietė l. Lewis išgarsėjo po TV šou „The X Factor“ 2006 metais. Televizijai ji dėkinga ir už pirmą šlagerį. Daina „A Moment Like This“ buvo sukurta kaip apdovanojimas pirmajam šou „Idolas“ nugalėtojui (ja tapo Kelly Clarkson). L. Lewis padainuota šios dainos versija sumušė atsisiuntimo pasaulio rekordą – per pusvalandį ją atsisiuntė 50 000 kartų.

Debiutinio albumo pirmasis singlas „Bleeding Love“ per tris mėnesius okupavo D. Britanijos reitingų sąrašus, o albumą „Spirit“ Europoje nupirkta 4 milijonai egzempliorių. L. Lewis taip pat gali tapti naujo bondianos filmo dainininke. Na, galima dar kartą paklausyti tą „Bleeding Love“, atliktą visai neseniai Haidparke, per N. Mandelos gimtadienį:

REKLAMA
REKLAMA

Naujoji britų pop scenos karalienė, priešingai nei Amy Winehouse ar Lilly Allen, formuoja teigiamos herojės įvaizdį. Ji negeria alkoholio ir nevilki ypač trumpų suknelių. Nors yra tolerantiška geriantiems žurnalistams. Kažkada vienam JAV žurnalistui atsiuntė jo mėgiamo vyno butelį, taip atsiprašydama už neįvykusį interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų