REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neištvėrusios sunkaus fizinio krūvio viena po kitos iš realybės šou „Gelbėtojų stotis“ krenta merginos. Permainų į šou dalyvių gyvenimą įneš ir trečioji gelbėtojų darbo savaitė Palangos paplūdimiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę dar net nespėjusi apšilti kojų iš TV3 vasaros realybės šou „Gelbėtojų stotis“ iškrito vilnietė Agnė. Juodaplaukė mergina pati prisipažino, kad dirbti fizinį darbą jai per sunku.

REKLAMA

Nesuprasdami, kodėl į realybės šou ėjo silpnai fiziškai pasirengę dalyviai, projekto vaikinai su nekantrumu laukia jų komandą papildysiančio naujo nario.

Praėjusią savaitę kovodamas „kapitonų rungtyje“ susižeidė raumeningasis Marius, todėl ne paslaptis, jog vyrai norėtų sustiprinti savo pajėgas. Gal šį kartą tai bus stipriosios lyties atstovas?

Vaikinai klysta. Jiems draugiją palaikys ir gelbėti poilsiautojus padės dvidešimtmetė kaunietė Dovilė. Jau kapitonų rungtyje Dovilė įrodys, jog yra pasiruošusi bet kokiems gyvenimo iššūkiams.

REKLAMA
REKLAMA





Dovilė, TV3 nuotr.

„Pirmą kartą „kapitonų rungtyje“ pasiseks man ir projekto naujokei. Kai tik ją pamačiau, iš karto pagalvojau, jog ši mergina ne tik labai graži, bet ir stipri asmenybė. Tikriausiai todėl ją pamačiusios projekto senbuvės panorėjo keliauti į namus“, – sakys gelbėtojas Mantas.

Ar gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas išleis pavargusias merginas namo, o gal joms duos daug mažiau darbo?

„Nesistebiu, kad po tokių įtemptų savaičių merginos palūžo. Darbo paplūdimiuose tikrai daug ir ne su visais poilsiautojais galima susitarti gražiuoju. Net praėjusią savaitę Jono dovanotos išvykos į Klaipėdą dalyviams nelabai padėjo. Bet dėl to nereikia liūdėti. Juk geriausio Lietuvos gelbėtojo vardas turi atitekti stipriausiam“, – sako projekto vedėja Viktorija Perminaitė.   

Užvirusi kova dėl geriausio gelbėtojo vardo – šį ketvirtadienį, liepos 10 dieną, 20.10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų