REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VH1 ir MTV sugalvotas realybės šou „Meilės šūviai su Tila Tequila“ jau nuo pirmosios serijos šokiravo ne tik žiūrovus, bet ir pačius dalyvius. Jiems nebuvo pranešta, kad Tila yra biseksuali. 16 vaikinų manė gyvensiantys prabangioje viloje ir kovosiantys tarpusavyje dėl seksualiosios gražuolės dėmesio, o 16 projekto dalyvių lesbiečių žinojo, kokias grožybes joms gali pasiūlyti MTV.

REKLAMA
REKLAMA

Galite įsivaizduoti, kad visuomenėje viesulus sukėlęs MTV „Popetown“ tėra vaikų žaidimai lyginant su aistromis, kurios verda aplink Tila, sakoma MTV pranešime spaudai.

REKLAMA

Tilai Tequilai tinka visi, nes ji ieško meilės. Nesvarbu kokios. Tila – neišranki mergina, rinksis iš visko, kas juda. Mergina – tinka, vaikinas – tinka, svarbu, kad ore meilė/aistra sklandytų.

Tila gimė Singapūre, vėliau su tėvais persikėlė į JAV. Jau nuo 14 metų mergina kėlė problemų mokykloje ir namuose. Buvo gaujos narė, iš pradžių bendravo tik su juodaodžiais, vėliau – tik su ispanų kilmės bendraamžiais, galų gale ėmė identifikuotis su vyrais, elgtis, rengtis kaip jie, įsiveldavo į muštynes, nevengė lesbietiškos meilės teikiamų malonumų kol tėvai jos neišsiuntė į pensionatą.

REKLAMA
REKLAMA

Tila Tequila

Tila ilgai ten neišbuvo, grįžo į Queens rajoną Niujorke ir dar būdama nepilnametė ėmė vartoti narkotikus, iki paryčių šėlti klubuose ir bendrauti su nusikalstamo pasaulio atstovais.  

18-metę Tila prekybos centre pastebėjo „Playboy“ fotografas ir pasiūlė jai sutartį su įžymiausiu pasaulio žurnalu vyrams. Tila buvo išrinkta „Playboy Cyber Girl of the Week“, jos nuotraukos puikavosi ant „Maxim“ ir „Stuff“ viršelių. Vėliau prasidėjo pokalbių ir realybės šou. Tilos blogas pasiekė lankomumo rekordus - itin pikantiškas nuotraukas savo myspace demonstruojanti Tila susilaukė daugiau nei milijono pasiūlymų draugauti.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andrius Serva, MTV Networks Baltic programų ir produkcijos viceprezidentas: „Žinome, kad kai kuriems visuomenės sluoksniams nepatiks tokia atvira ir akivaizdžiai erotinių elementų ir lesbietiškos meilės scenų turinti laida, tačiau negalime jos nerodyti. Kas norės, matys ten erotiką ir moralinį dekadansą, o kas norės, galės pasižiūrėti, kad nuo Trojos laikų mažai kas pakito ir kad įdomiausios kovos kaip visada vyksta dėl moterų.“  

„Žiūrovams bus įdomu ne tik stebėti precedento Lietuvoje neturintį karštą realybės šou, bet ir dalyvauti diskusijose www.mtv.lt/tilatequila, - specialiai projektui sukurtoje svetainėje“, - sakė Andrius Serva, MTV Networks Baltic programų ir produkcijos viceprezidentas.

Kabinimo, glamonių, pavydo, sekso, meilės, aistros ir intrigų pamokas žiūrovai galės išmokti iš itin išsamios „Meilės šūviai su Tila Tequila“ vaizdinės medžiagos.



MTV inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų