REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės „Inculto“ vyrukai, vos spėję atsikvėpti po koncertinio turo Ukrainoje, skuba pradžiuginti ir Lietuvos publiką.

REKLAMA
REKLAMA

Radijo stotyse jau skamba naujasis „Inculto“ singlas „Senais laikais“, o televizorių ekranuose galima pamatyti ir šio kūrinio vaizdo klipą, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Daina „Senais laikais“ iš paskutinio grupės albumo „Marijos žemės superhitai“ įrašyta kartu su Lietuvos estrados grandu Stasiu Povilaičiu „Šis kūrinys yra labai mielas ir šiltas, - sako „Inculto“ lyderis Jurgis Didžiulis. - Iš viso albumo jis išsiskiria nostalgiška nuotaika, tačiau kartu yra ir energingas, uždegantis“.

„Nebus jau taip, kaip senais laikais. Nebus jau taip, kaip buvo kažkada!“ - tokia frazę nuotaikingu ir linksmu balsu dainoje traukiančio S.Povilaičio, pasak Jurgio, įkalbinėti bendram projektui ilgai nereikėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Nusiuntėme dainos demo versiją - jam iškart patiko, pasirodė priimtina muzikinė koncepcija. Apskritai, Stasys labai atviras gyvai muzikai, o ypač tokiai, kaip mūsiškė - su bigbendo prieskoniu, prisodrintai pučiamųjų instrumentų“.

Dainą „Senais laikais“ dar labiau paryškina nuotaikingas vaizdo klipas, nufilmuotas albumo pristatymo koncerte. Scenoje tvarkingai išsirikiavusius grupės narius apšviečia daugybė įvairiaspalvių šviesų ir vaizdo efektų, o milžiniškose 3D vaizdo projekcijose S.Povilaitis demonstruoja išraiškingus disko judesius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Senais laikais“ - neabejotinai vienas geriausių koncerto fragmentų.

Vaizdo medžiaga tokia dinamiška ir smagi, kokios net pats nesitikėjau.  Didžiuojuosi visų, prisidėjusių prie šio projekto, darbu“, - sakė J.Didžiulis. Anot jo, neprastesnė yra visa likusi valandos trukmės koncerto medžiaga, kurią nuo pradžios iki pabaigos galima žiūrėti tarsi vientisą vaizdo klipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų