REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį LNK „Le Broniaus šou“ svečiuosis dvi itin skirtingos asmenybės: spindulys banaybės miške Galina Dauguvietytė ir to miško gyventojas dainorėlis Stano.

REKLAMA
REKLAMA

Tokios viešnios Le Broniaus laidoje dar nebuvo. Paprastai tokie garbingi žmonės čia  nesilanko. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad į Le Broniaus klausimus atsakinės „Formulės 1“ fanė Nr.1, puikiausia Lietuvos moteris, ryškiausias šviesulys kasdienybės tamsumoje, elegancijos žavesys proletariato apsupty, šmaikštumo spindulys banalybės miške – Galina Dauguvietytė.

REKLAMA

Kaip sakė pats Le Bronius, kalbi su ponia Galina ir apima toks jausmas, lyg žiūrėtum „sojuzmultfilmą“, nes ji yra įgarsinusi per šešiasdešimt animacinių filmų. G. Dauguvietytė atskleis, kaip parašyti knygą, kurią pirktų ir skaitytų visa Lietuva (ji pati parašė net dvi tokias knygas). Pasirodo, reikia, kad knygoje būtų „pletkų“, sekso ir tarpukario keiksmažodžių.

Ypač įdomų gyvenimą gyvenanti režisierė atvirai pasakos apie savo pirmąjį bučinį ir kaimynystėje gyvenusį Gediminą Kirkilą. Beje, abi istorijos nėra susijusios.

REKLAMA
REKLAMA

Ši laida bus tikrų tikriausias įrodymas, kad ir „Le Broniaus šou“ būna gražių dalykų.

Deja, paskui ateis Stano.

Stano, kaip ir G.Dauguvietytė, irgi yra neprofesionalus rašytojas, plagijuojantis A. de Sent Egziuperi kūrybą. Susitapatindamas tai su Mažuoju Princu, tai su jūros žinduoliu delfinu, baltapūkis Stanislovas vis dar ieško savęs.

Stano skųsis, kaip jį vargina populiarumo našta. Juk vis dėlto jis yra lietuviškasis Celin Dion.

Pokalbiu metu bus išsiaiškinta, kad Stano dainuoja trylikametėms mergaitėms, todėl turėtų būti vadinamas vaikų muzikos atlikėju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Le Bronius jam patars elgtis kaip Radžiui, kuris dainuoja Balzako amžiaus ir Rubenso formų moterims ir už tai gauna nevaikiškų malonumų (pasivažinėjimą „Opel Ascona“ ir „Statoil“ sumuštinių).

Galiausiai visi studijoje surimtės ir turiningai diskutuos apie Stano planus plėsti muzikinę veiklą į Pietų Osetiją ir Padnestrės sritį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų