REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar pavakare Vilniaus rajone, Zujūnuose, psichikos problemų turintis vyras peiliu subadė du žmones. Pirminiais duomenimis, vienas iš jų mirė vietoje, antrojo gyvybė užgeso ligoninėje, rašo „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak policijos pareigūnų, tragedija įvyko po 17 val. Buivydiškių gatvėje, šalia čia esančios privačios parduotuvės. Vietinis peiliu ginkluotas gyventojas užpuolė du vyrus. Pirminiais duomenimis, abu jie - ne vietiniai, Zujūnuose dirbo statybose.

REKLAMA

Pareigūnų teigimu, inicidentas įvyko keliolikos žmonių akivaizdoje. Šokiruoti aplinkiniai nespėjo sulaikyti pusamžio vyro, kurio peilio dūriai buvo mirtini.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai įtariamąjį sulaikė netoli nusikaltimo vietos. Jis nuvežtas į policiją ir vakar buvo apklausinėjamas. Vėliau ketinta vyrą uždaryti į areštinę.

Dėl ko vyras puolė žmones su peiliu, vakar vakare teisėsaugininkai dar negalėjo pasakyti. Tačiau, "Respublikos" žiniomis, įtariamasis iškart pripažino savo kaltę.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai "Respublikai" teigė kol kas negalintys patvirtinti, jog įtariamasis - psichikos ligonis, tačiau užsiminė, jog tokių požymių yra. Pasak teisėsaugininkų, anksčiau įtariamasis jau yra teistas.

Tuo tarpu keli zujūniškiai, su kuriais vakar kalbėjosi "Respublika", vienbalsiai teigė, jog sulaikytasis turėjo psichikos problemų. Esą anksčiau jis dėl to gydėsi, vėliau buvo paleistas ir iki vakar dienos niekam įtarimų dėl savo elgesio nekėlė.

Tomas Beržinskas











REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų