REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teigiama, jog Victorios Beckham ir Tomo Cruise‘o žmonos Katie Holmes santykiai gerokai atšalo. Buvusias geriausias drauges šiuo metu retai tenka matyti kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai Beckhamai persikėlė į Los Andželą, jos buvo tapę itin artimomis draugėmis, tačiau dabar Victoria mieliau renkasi filmo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždės Evos Longorios ir aktorės Kate Beckinsale draugiją.

REKLAMA

„Neseniai Cruise‘ų ir Beckhamų šeimos palaikė labai artimus santykius, tačiau dabar jų draugystė baigėsi“, - laikraščiui „Star Magazin“ sakė jų aplinkos žmogus. Jis taip pat nurodo ir atšalusių santykių priežastį. Anot jo, įtampa tarp draugių prasidėjo, kai Katie buvo priversta gintis nuo priekaištų, jog ji pernelyg stengiasi būti panaši į Victorią.





Victoria Beckham ir Katie Holmes

Beckhamų atstovas gandus neigia: „Niekas nepasikeitė. Tomas, Katie, Davidas ir Victoria dar praeitą savaitę kartu šventė 34-ąjį Posh gimtadienį“.

Primename, jog šventė vyko Via Veneto restorane Santa Monikoje. Tarp svečių buvo ir jau minėtos Eva Longoria bei Kate Beckinsale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų