REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Senukų prekybos centro“ prezidentas Artūras Rakauskas ir Kauno technologijos universiteto rektorius prof. Raimundas Šiaučiūnas 47-iems geriausiems 9 Universiteto fakultetų studentams įteks vardines 1000 litų stipendijas.

REKLAMA
REKLAMA

Stipendijos skirtos vadovaujantis 2007 m. gruodžio 17 d. Įmonės ir Universiteto pasirašyta bendradarbiavimo sutartimi. Pagal šią sutartį UAB „Senukų prekybos centras“, kaip mecenatas, KTU suteiks ligi šiol Universiteto istorijoje didžiausią studentų stipendijoms skirtą paramą – 47 tūkst. litų.

REKLAMA

Stipendijos skirtos geriausiems 3-4 kurso bakalauro ir magistrantūros studijų studentams, studijuojantiems Ekonomikos ir vadybos, Statybos ir architektūros, Telekomunikacijų ir elektronikos, Informatikos, Cheminės technologijos, Mechanikos ir mechatronikos, Fundamentaliųjų ir Socialinių mokslų fakultetuose, Tarptautinių studijų centre.

Projektas šiuo metu apima daugiausia KTU fakultetų ir studentų vienu metu. Jo tikslas – parama kompetentingam, aiškius gyvenimo tikslus turinčiam, naujovėms atviram ir savo žiniomis tvirtam jaunam žmogui. Vardines stipendijas gavę studentai buvo atrenkami pagal mokslo rezultatus, motyvacinius laiškus, aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje, taip pat katedros vedėjų rekomendacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias Lietuvoje statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Senukai“, kurio veikla apima platų įvairių specialybių spektrą, ne tik skatina jaunus žmones siekti gerų studijų rezultatų, bet ir skiria ypač daug dėmesio bei lėšų įmonėje dirbančių darbuotojų mokymams.

Pasak KTU rektoriaus prof. Raimundo Šiaučiūno, UAB „Senukų prekybos centro“ parama skatina studentus siekti gerų akademinių rezultatų, stiprina jų verslumą, prisideda prie studentų mokslinių tyrimų plėtros, stiprina verslo bei mokslo ir studijų institucijos bendradarbiavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų