• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Graikijos sostinėje vykstančiame 2008metų Pekino vasaros olimpinių žaidynių antrajame Europos zonos atrankos bokso turnyre antrąją varžybų dieną - antradienį - pergales iškovojo iš kovą dėl kelialapių į Kinijos sostinę tęsia keturi Lietuvos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau antrąją pergalę iškovojo Egidijus Kavaliauskas. Jis svorio kategorijos iki 64 kg (17 dalyvių) aštuntfinalyje 19:3 nugalėjo Moldovos boksininką Anatolijų Andrejevą.

REKLAMA

Kiti lietuviai laimėjo pirmąsias kovas ir pateko į ketvirtfinalį: Janas Romanovskis (69 kg; 24 dalyviai) 19:11 nugalėjo čeką Stepaną Horvathą, Vitalijus Subačius (iki 91 kg; 19 dalyvių) atkaklioje ir permainingoje kovoje 17:16 įveikė lenką Arturą Szpilką, o supersunkiasvoris Jaroslavas Jakšto (virš 91 kg - 16 dalyvių) nepaliko jokių vilčių prancūzui Mohamedui Samoudi - 16:2.

Lietuvos boksininkams iki kelialapių į Pekiną reikia nugalėti dar po du varžovus.

Nepasisekė Aurimui Naudžiui (60 kg; 15 dalyvių), kuris 12:17 nusileido vokiečiui Arturui Schmidtui.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį savo pirmąsias kovas pralaimėjo ir iš turnyro pasitraukė Marius Vyšniauskas (48 kg; 14 dalyvių) ir Vladislavas Milevskis (75 kg; 27 dalyviai).

Iš viso Atėnų ringe kovą dėl 25 kelialapių į Pekino olimpiadą vienuolikoje svorio kategorijų pirmadienį pradėjo daugiau nei 200 boksininkų iš 39 Europos valstybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų