REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės pirmąjį sekmadienį už dovanojamą šilumą, meilę ir gėrį skubame pasveikinti savo mylimas mamas. Nuostabios, mėlynomis žibuoklėmis kvepiančios pavasario šventės proga „Biovela” ir TV3 televizija organizuoja įspūdingą koncertą „Tau, mama“.

REKLAMA
REKLAMA

Teatralizuotą, techninių efektų kupiną, šiltą ir jaukų renginį kartu su dukrele Elinga iš pirmosios santuokos ves Violeta ir Vilius Tarasovai, pirmą kartą scenoje pasirodysiantys po naujagimės Gabrielės gimimo.

REKLAMA

Vos prieš mėnesį gimusią mažylę sūpuojantys jaunieji tėveliai – Violeta ir Vilius džiaugiasi, kad šios gražios senas tradicijas turinčios šventės proga scenoje pasirodys su visa šeima.

„Intensyviai ruošiamės šiam didžiuliam renginiui. Ir šventė, ir renginys iš tiesų labai pavasariškas ir šviesus. Džiaugiuosi galėdamas jame dalyvauti, tapti jo vedėju ir kartu su žmona bei Elinga sudainuoti keletą duetų“, – šypsosi Vilius.

REKLAMA
REKLAMA

Violeta šį kartą rūpinasi ne tik savo vyro Viliaus, bet ir vyresnėlės dukters Elingos darbu. „Visa šeimyna labai atsakingai žiūri į šį renginį. Labai malonu, kad visi drauge būsim scenoje. Džiugu matyti, kad Elingai labai padeda mokykloje lankomas dramos būrelis – ji žymiai drąsiau jaučiasi užlipus ant scenos“, – džiaugiasi neseniai antros dukrelės sulaukusi V. Tarasovienė.

Elinga su Violeta ne tik kartu ves renginį, dainuos, bet ir jau filmavosi meniniuose koncertui skirtuose intarpuose. Jų jautriuose ir pilnuose šiltų žodžių dialoguose atsispindės vaiko ir mamos ryšys.

„Biovelos“ ir TV3 organizuojamas koncertas „Tau, mama“ vyks balandžio 17 dieną 19.00 val. Vilniaus „Utenos“ pramogų arenoje.

Violeta ir Elinga, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų