REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos rinktinės ir Los Andželo „Galaxy“ klubo saugas Deividas Beckhamas pats pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, o jo komanda šią naktį vykusiose antrojo turo MLS čempionato rungtynėse prieš San Joses „Galaxy“ futbolininkus šventė pergalę rezultatu 2:0. Tai buvo pirmasis anglo įvartis MLS lygoje ir pirmoji jo ekipos pergalė šiame sezone.

REKLAMA
REKLAMA

Beckhamas atvyko į Jungtines Amerikos Valstijas dar praėjusiais metais, bet dėl įvairų traumų buvo priverstas praleisti didžiąją sezono dalį. Jis pasižymėjo tik per rugpjūčio mėnesio 15 dieną žaistas Superlygos turnyro rungtynes su „DC United“ vienuolike sėkmingai realizavęs baudos smūgį.

REKLAMA

Vakarykščiame susitikime Anglijos superžvaigždei pavyko nuginkluoti varžovų vartininką jau 9-ąją rungtynių minutę, kai jis po komandos draugo Landono Donovano perdavimo stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus iš maždaug 18 metrų.

D. Beckhamas ilgai  bendraklubiui skolingas nebuvo, nes praėjus beveik pusvalandžiui po pirmojo įvarčio, atidavė preciziškai tikslų perdavimą tam pačiam L. Donovanui, kuris smūgiu  dešine koja padidino šeimininkų persvarą iki dviejų įvarčių. Rezultatas 2:0 nebepasikeitė iki pat susitikimo pabaigos.

Po rungtynių anglas džiaugėsi ne tik tuo, kad pavyko pačiam pasižymėti, bet ir komandos pergale, nes pirmajame ture „Galaxy“ ekipa buvo tiesiog sutriuškinta- 0:4 pralaimėjo Kolorodo „Rapids“ klubui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų