REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad Rusija pritars santykių plėtojimui su užsienio firmomis, konkrečiai, su Vokietijos koncernu „Siemens“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiek žinau, kompanija pasirengusi ir toliau plėtoti santykius su partneriais Rusijoje, ir mes tam tik pritarsime“, - sakė valstybės vadovas, susitikęs su koncerno vadovu Peteriu Loescheriu.

REKLAMA

Pokalbyje dalyvavo ir V.Putino padėjėjas Igoris Šuvalovas bei Federalinės atominės energetikos agentūros („Rosatom“) vadovas Sergejus Kirijenka.

V.Putinas pabrėžė, kad „Siemens“ kompanija Rusijoje žinoma seniai - čia dirba 155 metus, o nuo 1970-ųjų įgyvendino daug projektų“. „Šiandien „Siemens“ yra viena didžiausių investuotojų į Rusijos ekonomiką“, - sakė valstybės vadovas.

P.Loescheris savo ruožtu patikino, kad jo kompanija partnerystės plėtrai su Rusija teikia didžiulės reikšmės. „Rusijos kryptis - viena kertinių mūsų verslo strategijos krypčių“, - sakė jis.

„Siemens“ vadovas pranešė, kad artimiausiomis dienomis ketina apsilankyti įmonėje „Silovyje mašiny“, susitikti su Rusijos geležinkelių vadovu Vladimiru Jakuninu, taip pat dalyvauti derybose dėl projektų, susijusių su 2014 metų Olimpiados Sočyje organizavimu, realizavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų