REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsistatydinusiam Seimo pirmininkui Viktorui Muntianui užsiminus, kad jo darbo kabinete galėjo būti klausomasi pokalbių, parlamentinė Naujosios Sąjungos frakcija kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, prašydama ištirti ir patvirtinti arba paneigti šią versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Pilietininkas V.Muntianas antradienį iš tribūnos pareiškė, kad jo darbo kabinetas tikriausiai buvo „kontroliuojamas ir esant reikalui bus galima pasiklausyti visų tų pokalbių“.

REKLAMA

V.Muntianas netiesiogiai minėjo, esą socialliberalas Antanas Valionis jam grasinęs išversti iš Seimo vadovo kėdės.

Tuo metu A.Valionis iš posto besitraukiančio politiko žodžius suprato kaip kaltinimą šantažu ir žadėjo kreiptis į „atitinkamas institucijas“, kad būtų pateikti Seimo pirmininko paminėti įrašai.

Nuo Darbo partijos atskilusios Pilietinės demokratijos partijos lyderis V.Muntianas, kurio įgaliojimai laikinai suspenduoti, Seime taip pat kartojo ankstesnius savo pareiškimus, esą tapo darbiečių lyderio V.Uspaskicho ir A.Valionio užkulisinių susitarimų taikiniu.

V.Muntianas parlamento vadovo kėdę paliko po žiniasklaidos pranešimų apie neaiškius mokėjimus Kauno apskrities valdininkui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų