• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jurbarko ligoninei įsigijus brangų automobilį, rajono valdžiai kilo įtarimų, ar tai buvo padaryta skaidriai. Be to, suabejota, ar tokia mašina - ne pernelyg prabangi.

REKLAMA
REKLAMA

Ar ligoninės vadovui tikrai reikalingas brangus keturiais ratais varomas automobilis, suabejojo savivaldybės administracijos direktorius Jonas Bučinskas. Juolab, kad daug didesnių šalies ligoninių vadovai važinėja kuklesniais ir senesniais automobiliais, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

REKLAMA

Žinodama, kad ligoninė verčiasi sunkiai, savivaldybės kontrolierė Vida Rekešienė dar vasarį vyriausiajam gydytojui Jonui Petkiniui patarė taupyti lėšas, o prieš ką nors perkant pagalvoti, ar daiktas būtinas. Vėliau ėmus domėtis, kur ligoninė panaudoja pinigus, paaiškėjo, kad jos vadovai įsigijo 102 tūkst. litų kainuojantį 2005 metų gamybos automobilį „Audi A6“.

Kontrolierę nustebino tai, jog konkurso dalyviui buvo pateikti išskirtiniai reikalavimai. Pavyzdžiui, nurodyta, kad automobilis būtų ne naujas, o trejų metų senumo, jame turėtų būti apšviečiamas veidrodėlis.

J.Petkinis aiškino, kad automobiliui pirkti paimta paskola iš banko.

„Banke dirba nekvaili žmonės, kad duotų kreditą bankrutuojančiai, kaip teigia savivaldybės atstovai, įmonei. Milijoninės ligoninės skolos - blefas. Praėjusius metus baigėme su pliusu“, - sakė J.Petkinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų