REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį „Mano Vestuvės per LNK“ vyks į Kėdainius. Tuokėsi 23 metų gėlininkė iš Kėdainių Raimonda ir 35 metų medienos apdirbimo operatorius Giedrius.

REKLAMA
REKLAMA

Giedriui neseniai atlikta kojos operacija. Todėl prie Santuokų rūmų vestuvininkus pasitiko greitosios pagalbos automobilis. Iš jo iššoko „seksuali“ gydytoja ir pareikalavo tučtuojau rentgeno aparatu peršviesti koją. Neva yra duomenų, kad buvo nesklandumų atliekant operaciją... Esą vietoje medicininio metalo į jaunikio koją buvo įdėtas paprastasis metalas. Gydytoja griežtai uždraudė jaunikiui lipti stačiais laiptais į Santuokų rūmų antrąjį aukštą, tad susituokti Giedrius buvo nešamas neštuvais.

REKLAMA

Santuokos ceremonija įvyko laimingai ir jaunieji atvyko į Kėdainių parką, kad jaunasis perneštų jaunąją per tiltą. Tačiau nesklandumai tęsėsi... Prie tilto – ką tik įvykusi avarija: ant žemės guli žmogus, mėtosi jaunosios nuometas, aplinkui sukiojasi inspektorius...

Trečiasis netikėtumas jauniesiems – garbaus svečio apsilankymas puotoje. Tai žymus Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkas Nerijus Kestenis. Jis yra jaunojo draugas ir sumanė siurprizą – suteikti išsvajotą šansą įmušti įvartį į jo komandos vartus. Vestuvininkai nuvyko į futbolo stadioną... Bet staiga pasirodė sanitarai ir... griežtai uždraudė jaunikiui spardyti kamuolį. Apginti vyro garbę teko nuotakai Raimondai...

Kėdainiškių porą suglumino dar vienas pokštas: fotostudijoje jie buvo priversti fotografuotis su... nuogu manekenu.

Ir tai dar ne visi šių vestuvių pokštai. Kas dar laukia jaunųjų, sužinosime penktadienį „Mano vestuvėse per LNK“ 19.10 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų