REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Narystę Liberalų ir centro sąjungoje stabdo Virginijus Vizbaras. Jis traukiasi ir iš partijos Jonavos skyriaus pirmininko pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

Gintautas Babravičius, Liberalų ir centro sąjungos atstovas, teigė, kad jokių tikslių priežasčių, dėl ko V. Vizbaras atsistatydina, nenurodyta.

REKLAMA

„Tai sausas biurokratinis pareiškimas. Tačiau priežastis galime nesunkiai nuspėti: teisėsaugos institucijos imasi veiksmų. Ir nepriklausomai nuo jų teigiamų ar neigiamų pasekmių V. Vizbaras stabdo narystę partijoje ir traukiasi iš Jonavos skyriaus pirmininko pareigų“, – sakė G. Babravičius.

Datos, iki kada V. Vizbaras stabdo narystę partijoje, nenurodoma: viskas priklausys nuo teisėsaugos veiksmų.

Lrt.lt primena, kad po to, kai Specialiųjų tyrimų tarnyba atliko kratas Kauno miesto savivaldybėje ir Kauno apskrities viršininko administracijoje, buvo pareikšti įtarimai keturiems asmenims.

Vienas jų sulaikytas. Kalbama, kad sulaikytasis – Kauno apskrities viršininko pavaduotojas V. Vizbaras, atsakingas už Žemės tvarkymo departamentą.

Kratas STT Kaune atliko mėgindama aiškintis dviejų sklypų Kaune – Laisvės alėjoje ir A. Mickevičiaus gatvėje – pardavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų